DÜNYADAN FUTBOL

Lionel Messi hakkında bomba iddia!

Newels Old Boys başkanı Cristian D'Amico, Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'yi transfer etmek istediklerini söyledi.

Lionel Messi hakkında bomba iddia!

Arjantin ekiplerinden Newels Old Boys başkanı Cristian D'Amico, Barcelona forması giyen dünya yıldızı Lionel Messi ile ilgili ilginç bir açıklamada bulundu.

2000 yılında Newell's'ın lisanslı futbolcusuyken Barcelona'nın yolunu tutan ve dünyanın en iyi futbolcularından biri haline gelen Messi ile ilgili konuşan kulüp başkanı Cristian D'Amico; "Ben ve benim gibi bu kulübe gönül veren insanlar buna inanıyor. Messi'yi yeniden kulübümüze kazandırarak tarih yazabiliriz. Messi'nin yeniden Newell's forması giymesinden memnuniyet duyacak birçok insan var. Düşünsenize Leo, Marcelo Bielsa Stadyumu'na çıkıyor. Dünyanın her yanından gelen gazeteciler ve sponsorlar... Bu kulübümüz için inanılmaz bir gelir olabilir. Duygusal düşünmenin yanı sıra ekonomik de düşünmek zorundayız." dedi.

Lionel Messi kararını değiştirdi

MESSI'NİN HAYALİ NEWELS

Lionel Messi de daha önce yaptığı açıklamalarda Arjantin'e dönmesi halinde Newell's Old Boys forması giyeceğini söylemişti.

Lionel Messi'nin Barcelona ile olan sözleşmesi 2018 yılında sona erecek. Barcelona'nın sözleşmeyi uzatmak için Arjantinli yıldız ile görüştüğü de biliniyor.

Yorumlar
TREND HABERLER