DÜNYADAN FUTBOL

Lionel Messi neden sakal bıraktı?

Arjantin Mili Takımı ile Copa Amerika'da mücadele eden Lionel Messi, turnuva öncesi uzattığı sakallarını neden kesmediğini açıkladı..

Lionel Messi neden sakal bıraktı?

Arjantin Mili Takımı ile Copa Amerika'da mücadele eden Barcelona'nın süper yıldızı Lionel Messi, turnuvada neden sakal bıraktığını açıkladı.

Genellikle sakalsız görmeye alışkın olduğumuz Lionel Messi, Amerika'daki turnuva esnasında kirli sakal bırakarak herkesi şaşırttı. 28 yaşındaki süper yıldızın sakal bırakma nedeni de ilginç…

Arjantin Milli Takımı'yla A takım seviyesinde henüz kupa kazanamayan Messi, bu şanssızlığını Copa Amerika'da kırabilmek için totem yapma kararı aldı. Totemini kirli sakal bırakarak yapan Messi, bu kararı nasıl aldığını şöyle açıkladı:

Copa America'da Arjantin fırtınası


"Eğer sakallarımı kesseydim takım arkadaşlarım beni öldürecekti! Bunun bir totem olduğuna inanıyoruz. Başarıya giden yoldaki kötü şansımızı ortadan kaldırabilir ve kupaya uzanabiliriz. Bu yüzden şu an sakallarımı kesme durumum yok. Takım arkadaşlarım izin vermiyor"

Sporcope'un haberine göre; 100. yılını kutlayan Copa Amerika organizasyonunda favorilerden Brezilya ve Uruguay henüz ilk turda elenerek büyük şok yaşadılar. Arjantin, şu an turnuvanın en büyük favorisi olarak gösteriliyor

Yorumlar
TREND HABERLER