FUTBOL

Lokomotiv'in yenilgisinde Putin şüphesi!

Beşiktaş'ın son haftaya nağmalup girmesine rağmen Lokomotiv'in Sporting'e sürpriz bir şekilde 4-2 yenilmesi, siyah beyazlıları elenme tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı. Sosyal medyada ise bu yenilginin Putin'in emri olduğu iddia edildi.

Lokomotiv'in yenilgisinde Putin şüphesi! - Sayfa 1

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın son haftaya nağmalup girmesine rağmen Lokomotiv'in Sporting'e sürpriz bir şekilde 4-2 yenilmesi, siyah beyazlıları elenme tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı. Sosyal medyada ise bu yenilginin Putin'in emri olduğu iddia edildi.

Lokomotiv'in yenilgisinde Putin şüphesi! - Sayfa 2

Beşiktaş, Avrupa Ligi H Grubu’nda liderliği ele geçirdi, ancak ikinci tur vizesini henüz cebine koyamadı. Sporting’in aynı saatte başlayan Rusya’daki kritik randevuda Lokomotiv Moskova’yı 4-2 yenmesi gruptaki hesapları adeta alt üst etti. Portekiz temsilcisi puanını 7’ye yükseltirken, liderlik koltuğunu Beşiktaş’a bırakan Lokomotiv ise 8 puanda kaldı.

Lokomotiv'in yenilgisinde Putin şüphesi! - Sayfa 3

Lokomotiv'in sürpriz yenilgisi Beşiktaş'ı elenme tehlikesiyle karşı bırakırken, Rus temsilcisinin maçı kaybetmesinin arkasında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in olduğu iddia edildi.

Lokomotiv'in yenilgisinde Putin şüphesi! - Sayfa 4

24 Kasım Salı günü, Türkiye sınırlarını ihlal eden bir Rus savaş uçağının düşürülmesi, iki ülke arasında diplomatik krize yol açmıştı. İki ülkeyi savaşla burun buruna getiren olayın ardından gerginlik spor alanına da yansımıştı.