MİLLİ TAKIM

Ozan Tufan'ın Milli Takım'a çağırılma nedeni belli oldu

Ozan'ı çağırdığı için eleştirilen Lucescu'nun, 22 yaşındaki futbolcuyu antrenmanda beğendiği için aday kadroya dahil ettiği ortaya çıktı.

Ozan Tufan'ın Milli Takım'a çağırılma nedeni belli oldu

Yabancı futbolcuların fazlalığı nedeniyle takımlarda şans bulamayan isimleri değerlendirmek için antrenmanları da izleyen A Milli Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Ozan Tufan’ı bu sayede takıma aldı.

OZAN'I ANTRENMANDA ÇOK BEĞENDİ

Fenerbahçe’nin kamp ve çalışma tesisi olan Samandıra’ya giden, burada teknik direktör Aykut Kocaman ile görüşüp, idmanı da takip eden Rumen teknik adam, Ozan’a hayran kaldı. Bunun sonrasında da sarı-lacivertli oyuncu A Milli Takımı aday kadrosuna davet aldı.

Aslında Lucescu, Beşiktaş’ı da Ümraniye’de takip etmek, siyah-beyazlıların son durumunu görmek istedi. Ancak teknik direktör Şerol Güneş’ten gereken yakınlığı göremeyince bu programını iptal etti.

Onun yerine Fenerbahçe’ye geçen A Milli Takımı Teknik Direktörü, bunun bir gün sonrasında da Florya’ya geçerek Galatasaray antrenmanını takip etti, Tudor’dan futbolcuların performansı hakkında bilgi aldı.

Teknik direktör Lucescu’nun, yarınki Ukrayna mücadelesinde tecrübeye önem vereceği ve herkesi gerçek mevkiinde oynatacağı belirtildi.

Takımdaki yıldız futbolcular, zaman zaman başka bölgelerde kullanılsa da, A Milli Takımı teknik patronunun, küçük ayrıntıları bile kaçırmadan tecrübeli isimlere gerçek mevkiinde şans vereceği dile getirildi.

Milli Takım Ukrayna'ya geldi coşkuyla karşılandı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER