DÜNYADAN FUTBOL

Lugano'dan Suarez yorumu!

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Diego Lugano Uruguay Milli Takımı'ndan arkadaşı Luis Suarez'i savundu.

Lugano'dan Suarez yorumu!
Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain forması giyen Diego Lugano, maç öncesi seramonisinde Patrice Evra'nın elini sıkmadığı için eleştirilen vatandaşı Luis Suarez'i savundu.

Liverpool'un golcü oyuncusu bütün bu süreç içinde kendisinin masum olduğunu savunurken, 8 maçlık cezasının bitiminden sonra Manchester United deplasmanında Patrice Evra'nın elini sıkmayarak yeniden gündeme oturmayı başarmıştı. Lugano, resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, "Suarez, hiç hak etmediği bi kaç ay geçirdi. Futbolun içindeki herkes bilir ki futbol büyük bir sirk gibidir. İngiltere'nin tarihsel olarak kolonileşmiş bir ülke olduğunu ve ırkçılığa karşı hassas olduklarını anlıyoruz ancak Suarez ve Evra arasında yaşananlar bu değildi. Basitçe, o bir futbol tartışmasıydı ve birçok 'ahlakçı ve iki yüzlü' bundan çıkar sağladı, bu olayda en çok masum olan Suarez'di" dedi.

Uruguay kaptanı Lugano, Suarez'in Evra'nın elini sıkmamasını büyük bir cesaret örneği olduğunu belirtirken, "Orada, Evra'nın elini sıkmaması, Suarez'in prensiblerine ne kadar çok bağlı olduğunu gösteriyor" dedi.

Diego Lugano, bu sene Paris Saint-Germain formasıyla 17 maça çıkarken, 1 gol atma başarısı gösterdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER