DİĞER HABERLER

Luis Enrique Arda Turan'ı göklere çıkardı

Barcelona Teknik Direktörü Luis Suarez, Real Betis maçının ardından milli yıldızımız Arda Turan için övgü dolu sözler kullandı..

Luis Enrique Arda Turan'ı göklere çıkardı

Barcelona Teknik Direktörü Luis Suarez, La Liga'nın ilk haftasında Betis'i 6-2 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

"Neredeyse kusursuz bir maç çıkardık." diyerek sözlerine başlayan Luis Enrique, "Sadece futbol performansımız olarak değil. Duygusal olarak da kusursuza yakındık. Futbolcularımın hepsi tutkulu bir şekilde oynadılar. Bizim için komple bir futbol vardı ve tüm takımımı tebrik ediyorum. Taraftarlar için de gayet eğlenceli bir maç oldu." yorumunu yaptı.

Arda Turan golü attı tarihe geçti

Camp Nou'da taraftarların mutluluğunu gördüğünü belirten Luis Enrique, "Tüm taraftarlar gururla tezahürat ediyorlardı. Bu da beni çok iyi hissettirdi." dedi.

"ARDA TURAN BİZE BOYUT KATIYOR"

Arda Turan ile ilgili gelen soruya Luis Enrique, "Arda, orta sahada başarılı bir şekilde oynayabiliyor. O bizim takımımıza çok fazla şey ve boyut katıyor. Çok dinamik bir futbol oynadı ve tatmin edici bir performans sergiledi. Gerçek Arda Turan'ı yeni yeni görmeye başladık. Çok mutlu çünkü takıma daha fazla entegre oldu ve bu nedenle iyi oynamaya başladı." diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar
TREND HABERLER