FENERBAHÇE

Luis Enrique Fenerbahçe'nin yıldızını istedi

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, Fenerbahçe'de mutsuz olan Hollandalı golcü Robin van Persie'yi takımında görmek istediğini belirtti..

Luis Enrique Fenerbahçe'nin yıldızını istedi

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin Van Persie'ye Avrupa'nın dev takımlarının ilgisi büyük... Arda Turan'ın formasını giydiği Barcelona, Fenerbahçe'nin golcüsünü transfer etmek istiyor.

Barcelona'nın Teknik Direktörü Luis Enrique de bu transferin gerçekleşmesini çok istiyor. Van Persie'nin İspanya'da kendine geleceğini söyleyen Enrique, "Onun ne kadar büyük bir golcü olduğunu biliyorum. Bize gelirse tekrar çıkışa geçekcektir" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe Yönetimi ise henüz kendilerine resmi bir teklif gelmediğini açıklasa da transferin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

STOKE CITY CEVAP BEKLİYOR

İşte Fenerbahçe'nin başarı şifresi

Robin van Persie'yi isteyen bir başka kulüp ise İskoçya ekibi Glasgow Rangers... Ada temsilcisi de Robin van Persie'yi kadrosunda görmek istiyor. Yeni bir yapılanma içinde olan Glasgow eski günlerine dönmek için transfere büyük yatırım yapacak.

Takvim Gazetesinin haberine göre; İngiltere Premier Lig takımlarından Stoke City'nin Robin van Persie'yi ilgisi devam ediyor. Fenerbahçe'den bonserviste indirim isteyen Stoke City'nin gelecek cevaba görek hareket etmesi bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER