GALATASARAY

Lukas Podolski'den terör itirafı

Galatasaraylı Lukas Podolski artan global terör olaylarından duyduğu endişeyi dile getirdi, bu olayların aklından çıkmadığını itiraf etti

Lukas Podolski'den terör itirafı

Galatasaray'ın Alman futbolcusu Lukas Podolski son zamanlarda artan terör olaylarına değindi ve Almanya Milli Takımı ile Stade de France'deki saldırı gecesi hissettiklerini paylaştı.

Fransa-Almanya maçında Podolski, Beşiktaşlı Gomez ile birlikte Panzerlerin kadrosunda yer almış, maçın ardından güvenlik tedbirleri kapsamında sabaha kadar stattaki soyunma odasında tutulduktan sonra havaalanına gönderilmişlerdi.

Çinliler Ersan Gülüm'ü istiyor

Sarı-kırmızılı oyuncu, "O gece yaşadıklarım, profesyonel kariyerim boyunca yaşadıklarım içinde kesinlikle en kötü tecrübelerden bir tanesiydi. Bu olayların göbeğinde olmak tuhaf bir duyguydu. Orda sahanın ortasında bir takım düşüncelere kapılıyorsunuz. Avrupa Futbol Şampiyonası burada nasıl düzenlenecek diye şüpheye kapılıyorsunuz" dedi.



'BEN İSTANBUL'A GELDİĞİMDEN BERİ..."

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; Sarı-kırmızılı ekibe sezon başında İngiltere'nin Arsenal takımından transfer olan yıldız futbolcu, Türkiye'ye geldikten sonra benzer olayların yaşandığına dikkat çekerek, bunların da hep aklının bir köşesinde olduğunu belirtti: "İstanbul'a geldiğimden beri bir çok ciddi saldırı oldu. Bu tip şeyler hap akılda kalıyor. Tabii şimdi de Paris'te ne olduğu da aklımızda olacak. Hannover'de ne oldu? Bu tip şeyleri hızlıca aklınızdan çıkaramıyorsunuz".  

Atletico Madrid Galatasaray maçı canlı anlatım
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER