GALATASARAY

Lukas Podolski'nin tek derdi Fenerbahçe!

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski, Kadıköy'e Fenerbahçe'yi yenmek için gideceklerini söyledi..

Lukas Podolski'nin tek derdi Fenerbahçe!

Galatasaraylı Lukas Podolski, sarı-kırmızılı ekibin ligde Gençlerbirliği ile yapacağı maç öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Sakatlığını atlatıp sahalara döndükten sonra Antalyaspor karşılaşmasında 2 gol atarak aldıkları galibiyette büyük pay sahibi olan Alman futbolcu, "Geçen sene iyi ki Türkiye'ye gelmişim" dedi.

Geçen sezon Galatasaray'da 17 gol, 9 asistlik performans sergileyen Podolski "Köln’de de Türk arkadaşlarım vardı, burada da var. ‘İyi ki de buraya gelmişim’ dediğim bir sezon yaşadım. Burada kendimi evimde ve pozitif hissediyorum. Normal bir insanım. Benim için deniz kenarında yürümek, insanlarla tavla oynamak normal bir şey. İnsanlara sıcak ve yakın olan biriyim. Bunu haber olsun diye yapmıyorum" ifadesini kullandı.

Lukas Podolski'nin basın toplantısından satırbaşları şöyle:

"Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski Gençlerbirliği maçı öncesinde organize edilen basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı ve ilginç cevaplar verdi. Galatasaray'a gelmekle çok iyi bir karar verdiğini vurgulayan Podolski çeşitli sorulara şu yanıtları verdi:

DAHA ÖNCE KÖLN'DE 10 NUMARA OYNAMIŞTIM

"Bol Alternatifli bir kadromuz var. daha önce 10 numara oynadım. Burada Sneijder"in yanında oynadım. Nerede oynayacağıma hocam karar verecek. Ben hazırım. En önde ve onun biraz arkasında kendimi daha rahat hissediyorum.

Öncelikle taraftarımıza son maçtaki muhteşem atmosferden bahsetmeliyim futbolcular için çok iyi. Maçın saati de iyiydi aileler geldi umarım hep böyle olur. 12 senedir hep Avrupa Kupaları'nda oynadım. Uzun zamandır ilk kez haftada bir maç oynama durumundayım iyi oldu.
Benim burası ile düşüncelerim kesinlikle çok pozitif. Köln'de de Türk arkadaşlarım var. İstanbul'da harika bir yaşantım var. İyi ki buraya gelmişim diyorum.

KADIKÖY'E KAZANMAK İÇİN GİDECEĞİZ

Kendimi burada evimde hissediyorum. Ben insanlara sıcak davranan biriyim. Bunu haber olsun diye yapmıyorum. Bu benim normal insani tavrım. Türkiye'de çok yetenekli oyuncular var. Türkiye futbol delisi bir ülke. Galatasaray Akademisinde çok yetenekli oyuncular var. Almanya'daki sistem dünyaya örnek olacak kadar mükemmel.
Galatasaray olarak her derbiyi kazanmak için çıkarız. Kadıköy'e de kazanmak için gideceğiz. Beşiktaş'a da öyle gittik. Ama orada kazanıp şampiyon olmadıktan sonra önemi yok. Sonuçta şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi'ne gitmek önemli.

LÖW İLE HİÇBİR PROBLEMİM YOK

Riekerink'i Atatürk'e benzettiler cevabı müthiş oldu

İyi çalıştım belli bir programı uyguladım. Antalya maçında iki gol atmak alışılagelmiş bir şey değil sakatlık sonrası dönüşte. Kendimi iyi hissediyorum doping yok yani. Almanya Milli takımı çok iyi oyunculardan kurulu bir takım. Ben kaliteli bir oyuncuyum ama orada çok sayıda iyi oyuncu var. Löw ile ilgili hiç problemim yok. Çünkü büyük bir havuz var, en iyiler seçiliyor.

GALATASARAY'LA 2 YIL DAHA KONTRATIM VAR

Geçen yıl kendi adıma iyi bir sezon geçirdim. Bu sene de iyisini yapmak isterim ama Galatasaray Avrupa'da yok bu yüzden çok gol atmamın iyi sezon geçirmemin önemi yok. Bu sene Hocamız pozitif bir insan değişimi herkes görüyor. Kendisi Hollanda'da Ajax akademisinden gelen futbolu çok iyi bilen kaliteli bir insan. Eren'in şu ana kadar 5 gol atması iyi bir şey. Çok iyi form yakaladı. Ben de iyi duruma gelmeye çalışıyorum. Kimin oynayacağına hocamız karar verecek. Şu anda 31 yaşındayım ve çok iyi durumdayım. Galatasaray'da uyum içindeyim daha 2 yıl kontratım var. Sonrası ne olur bilemiyorum.

Maç sonrası ekstra antrenman yapmak oyuncuya göre değişir herkesin kendi kararıdır. Genç oyunculara tavsiyem sadece çok çalışmak. "

Yorumlar
TREND HABERLER