BEŞİKTAŞ

Lyon - Beşiktaş maçı canlı izle

Kartal, evinde aldığı flaş sonuçlarla dikkat çeken Lyon’a konuk oluyor. Stade De Lyon Stadı’ndaki maç saat 22.05’te başlıyor.

Lyon - Beşiktaş maçı canlı izle

Bu sezon ligde ve Avrupa'da fırtına gibi esen Siyah- Beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında bugün Fransa'nın güçlü ekibi Lyon'a konuk olacak.

Lyon Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 22.05'te başlıyor. Mücadeleyi İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek. Kartal evinde aldığı flaş sonuçlarla dikkat çeken Lyon önünde ilk maçtan avantajlı bir skorla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Ekibimiz bu maçın rövanşını 20 Nisan Perşembe günü Vodafone Arena'da oynayacak. Beşiktaş'ta bu karşılaşmada cezalı Aboubakar'ın yanı sıra sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Quaresma oynamayacak.

FRANSIZLAR'A DEPLASMANDA HEP YENİLDİ

Fransız ekibi Lyon'da bugün takımın etkili isimlerinden olan Gonalons cezası nedeniyle takımındaki yerini alamayacak. Beşiktaş'ta Oğuzhan, Marcelo ve Caner bugünkü karşılaşmada forma giyerse cezalı duruma düşecek. Fransız takımlarına karşı deplasmanda galibiyeti bulunmayan Beşiktaş deplasmanda oynadığı 3 maçı da kaybetti. Siyah- Beyazlı takım Fransa ekipleriyle yaptığı 6 maçta 8 gol atarken kalesinde 10 gol gördü.

LYON'A Q7'SİZ GİTTİLER

Kartal Lyon'la yarın oynayacağı karşılaşma için dün sabah özel bir uçakla Fransa'nın Lyon şehrine gitti. Bir grup taraftar takımı çiçeklerle uğurladı. Yöneticilerden Ahmet Nur Çebi, Ahmet Ürkmezgil ve Candaş Tolga Işık kafilede yer aldılar.

LYON'DA İDMAN

Sakat olan Quaresma İstanbul'da kaldı. Portekizli futbolcunun rövanş maçında oynaması bekleniyor. Beşiktaş Lyon'a vardıktan sonra tek idman yaptı..

TARAFTARLARIMIZ STADI ARENA'YA ÇEVİRECEK

Beşiktaşlı taraftarlar Lyon'ın stadını bugün Vodafone Arena'ya çevirecek. Beşiktaş taraftarının 15 bin bilet aldığı açıklandı. Lyon Stadı 59 bin 186 koltuk kapasitesine sahip. stat çok az doldu Lyon' un stadı, bu sezon Şampiyonlar Ligi maçları ve Paris Saint Germain ile ligde oynanan karşılaşma dışında neredeyse hiçbir maçta dolmadı ve tribünler neredeyse boş kaldı..

YETENEKLERİMİZİ GÖSTERİRSEK TURU GEÇEN BİZ OLURUZ

Beşiktaş'ın Senegalli golcüsü Demba Ba Lyon maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Maçta favori tarafın olmadığını ifade eden Senegalli yıldız, "Dengeli bir eşleşme oldu. Lyon hücum yönünde güçlü bir takım ama savunmada eksiklikleri var. Bu maçta muazzam bir atmosfer olacak. Yeteneklerimizi gösterirsek turu geçen biz oluruz. Taraftarımızın olması da büyük avantaj" ifadesini kullandı.

ÇOK GÜZEL

Yeniden İstanbul'da olmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirten Demba Ba, "Türkiye'yi ve buradaki atmosferi çok seviyorum. İnsanlar herkese karşı hoşgörülü davranıyor" diye konuştu..

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER