BEŞİKTAŞ

Lyon-Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta şifresiz hangi kanalda?

Uefa Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş Çeyrek Final'de Fransız Lyon takımı ile eşleşmişti.

Lyon-Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta şifresiz hangi kanalda?

14 yıl sonra Uefa Avrupa Ligi'nde Çeyrek Finale çıkan Beşiktaş Lyon ile eşleşti. İlk karşılaşma Fransa'da ikinci maç ise Vodafone Arena'da oynanacak.

Temsilcimiz ilk maçta deplasmanda avantajlı skoru almanın peşinde olacak. Siyah-beyazlı takımda kart cezalısı Aboubakar maçta forma giyemeyecek.

Lyon-Beşiktaş maçı hangi oynanacak?

Uefa Avrupa Ligi Çeyrek Final maçları 13 ve 20 Nisan'da oynanacak ve her iki karşılaşma da saat 22:05'te başlayacak. Bilindiği üzere son 16 turundan itibaren tek takımımız Beşiktaş kaldığı için maçlar TRT'den şifresiz yayınlanıyor. Lyon-Beşiktaş maçı da TRT'den şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Beşiktaş'ta Aboubakar, Lyon'da Gonalons forma giymeyecek

Olympiakos maçında kırmızı kart gören ve UEFA tarafından 3 maç ceza verilen Vincent Aboubakar, Lyon maçında Beşiktaş'ı yalnız bırakacak. Lyon'da ise Roma maçında sarı kart gören Maxime Gonalons, Beşiktaş maçında oynayamayacak.

Yarı final ve final tarihi

Kupa-2'de yarı finaller maçları 4 ve 11 Mayıs'ta yapılacak. UEFA Avrupa Ligi'nin final maçı ise 24 Mayıs'ta İsveç'in başkenti Stockholm'deki Friends Arena'da oynanacak.

Avrupa Ligi eşleşmeleri

Anderlecht-Manchester United
Celta Vigo-Genk
Ajax-Schalke
Lyon-Beşiktaş
Beşiktaş'ın Uefa kadrosu

KALE: Tolga Zengin, Utku Yuvakuran, Fabricio Ramirez

DEFANS: Matej Mitrovic, Adriano Correira, Dusko Tosic, Gökhan Gönül, Necip Uysal, Marcelo Guedes, Atınç Nukan, Andreas Beck, Caner Erkin

ORTA SAHA: Gökhan İnler, Atiba Hutchinson, Ricardo Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Ryan Babel, Anderson Talisca, Tolgay Arslan

FORVET: Ömer Şişmanoğlu, Vincent Aboubakar, Cenk Tosun

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER