BEŞİKTAŞ

Maç ertelendi! Trabzonspor ve Beşiktaş'tan ilk açıklama

Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşması, ileri bir tarihe ertelendi, Trabzonspor-Beşiktaş derbi maçı kar yağışı nedeniyle ertelendi, Trabzonspor-Beşiktaş maçının ertelenmesiyle ilgili son gelişmeler...

Maç ertelendi! Trabzonspor ve Beşiktaş'tan ilk açıklama

Doğu Karadeniz bölgesinde cuma gününden bu yana etkili olan kar yağışı futbolu da etkiledi. Trabzon'da bu akşam saat 20.00'de oynanması gereken Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşması, ileri bir tarihe ertelendi.

İLK AÇIKLAMAYI TRABZONSPOR YAPTI

Erteleme kararı ile ilgili ilk açıklama Trabzonspor Kulübü'nden geldi. Bordo mavililerin internet sitesinden yapılan açıklamada, "Takımımız ile Beşiktaş arasındaki müsabaka olumsuz hava koşulları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ileri bir tarihe ertelenmiştir" denildi. 

Beşiktaş'ın geçen hafta Mersin İdman Yurdu ile İstanbul'da oynaması gereken karşılaşma da kar yağışı nedeniyle ertelenmişti. 

TRABZONSPOR AVNİ AKER STADI
TRABZONSPOR AVNİ AKER STADI

ALBAYRAK: YARIN OYNANMASINA KARŞIYIZ

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, yarın değil daha ileri bir tarihte oynanması konusunda Trabzonspor ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Albayrak, "Maçın yarına ertelenmesine hem Trabzonspor hem de biz karşıyız. Maçın ileriki bir tarihte oynanması konusunda iki kulüp olarak anlaştık. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile görüştük. Kendisi de teknik direktör Hami Mandıralı ile konuştu ve maçın ertelenmesi konusunda olumlu konuştu" dedi.

KAMERAMAN ARANDI!

Yayıncı kuruluşun taşeron kameramanları; İstanbul'dan uçak kalkmadığı için Karadenizdeki tüm kameramanlara haber göndererek akşam Trabzon-Beşiktaş maçının oynanma ihtimaline karşılık göreve çağırdı. İstanbul'dan 30 kişilik canlı yayın ve kameraman ekibinin gelmemesi yüzünden zor anlar yaşayan yayıncı kuruluş, çareyi Trabzon'da ve çevresinde yaşayan kameraman ve montajcı çağırmakta buldu. 

TRABZONSPOR AVNİ AKER STADI
TRABZONSPOR AVNİ AKER STADI

TRABZONSPOR BAŞKANI GELEMEDİ

Öte yandan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın da içinde bulunduğu İstanbul-Trabzon uçağı da iniş yapamadı ve İstanbul'a geri döndü.  

MUHARREM USTA: HAVANIN AZİZLİĞİ 

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ertelenen Trabzonspor-Beşiktaş maçı ardından açıklama yaptı: 
Kötü hava koşulları nedeniyle uçağının geri dönmesi üzerine maça gelemediği öğrenilen Başkan Usta, hakem Bülent Yıldırım'ın erteleme kararının ardından Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Havanın azizliği. İleri bir tarihte güzel bir havada her iki takım içinde iyi bir maç olması temennisiyle. Bugünün en önemli işi; iyi bir iletişimle sahaya hiçbir zarar verilmeden sorunun çözülmesidir" ifadesini kullandı.

"KESİN TARİH VERİLMEDİ"

Beşiktaş Stat Müdürü Turgut Akhan, erteleme kararının ardından yaptığı açıklamada,"Hakemler geldiler. Federasyon temsilcileriyle değerlendirdiler. İleri bir tarihe ertelendi. Kesin tarih verilmedi" dedi. Akhan, hava şartları nedeniyle uçaklarının Trabzon'a gelemediğini de vurgulayarak, "Bu akşam buradayız. Hava şartlarından dolayı sıkıntı var" diye konuştu.

Öte yandan Trabzon Havalimanı'nda görüş mesafesinin kar yağışı ve tipi nedeniyle 300 metreye kadar düştüğü ve alanın uçuşlara kapalı olduğu vurgulandı.

"SON YILLARDA GÖRÜLMEYEN BİR KAR YAĞIŞI"

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu da, stadyum önünde yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı: "Sabah saat 10.00'dan bu yana stattayız. Federasyon temsilcileri de statta. Son yıllarda Trabzon'da görülmeyen aralıksız kar yağışı var. Meteorolojiden alınan bilgilere göre yoğun yağış gece 02.00'ye kadar devam edecek. Bunu göz önünde bulundurarak erteleme kararı verildi. Federasyon temsilcileri 4 ayrı yerde zeminde incelemeler yaptılar. Federasyonla paylaştılar. Hafif temizlenen zemin üzerinde 10 dakika sonra bembeyaz görüntü oldu. Bülent Yıldırım da sahada iki kez çalışma yaptı ve maçı ileri tarihe ertelediğini belirtti."

Erteleme kararının ardından görevliler ve polisler stadyumdan ayrılırken, hakem Bülent Yıldırım da, saat 18.15 sıralarında gerekli raporlarını hazırladıktan sonra Avni Aker Stadyumu'ndan ayrıldı.

İşte ertelenen Trabzonspor-Beşiktaş maçının stadı
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER