YENİ MALATYASPOR

Maç sırasında ayağı bu hale geldi

Yeni Malatyasporlu futbolcu Aytaç Kara, Kasımpaşa maçındaki pozisyon sonrasında bacağının fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı, "Söyleyecek bir şey yok." dedi.

Maç sırasında ayağı bu hale geldi

Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya son dakikada yediği golle 3-2 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor'da maçtaki bir pozisyonda orta saha oyuncusu Aytaç Kara'nın ayağına aldığı sert darbeye rağmen hakemin pozisyonu sarı kart olarak yorumlamasına tepki yağıyor.

ERTUĞRUL SAĞLAM: HAKEM İYİ NİYETLİ DEĞİLDİ

Karşılaşma sonrası pozisyonu değerlendiren Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "Maçta bir pozisyon var ki, hem orta hakemi, hem 4. hakemi affetmeyeceğim. Çok net bir kırmızı karttı ve ikisinin de görmemiş olması beni çok düşündürdü ve üzdü. İyi niyetli bir karar olduğunu söyleyemeyeceğim" derken, pozisyonun kahramanı Aytaç Kara ise isyanını darbe aldığı ayağının fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu.

AYTAÇ KARA: SÖYLEYECEK BİR ŞEY YOK

Genç futbolcu maç sonrası rakip futbolcunun kramponunun izinin çıktığı bacağının fotoğrafını, "Söyleyecek bir şey yok" mesajıyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Müsabakanın hakemi Arda Kardeşler, ikinci yarıda yaşanan pozisyonda Pavelka'nın Aytaç Kara'yı sakatlamasına sebebiyet verebilecek hareketine sarı kart göstermişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER