AVRUPA LİGİ

Maç sonucu: Karabağ: 1 - Anderlecht: 0 Grup maçlarının ilk haftasında deplasmanda Tottenham'a 3-1 yenilen Karabağ, ikinci hafta Anderlecht'i konuk etti. Tofig Behramov Stadı'nda oynanan maç...

UEFA Avrupa Ligi J Grubu 2. hafta maçında Azerbaycan'ın Karabağ takımı, Belçika Kulübü Anderlecht'i 1-0 mağlup etti.

Maç sonucu: Karabağ: 1 - Anderlecht: 0  Grup maçlarının ilk haftasında deplasmanda Tottenham'a 3-1 yenilen Karabağ, ikinci hafta Anderlecht'i konuk etti. Tofig Behramov Stadı'nda oynanan maç...
Tottenham'a 3-1 yenilen Karabağ, ikinci hafta Anderlecht'i konuk etti. Tofig Behramov Stadı'nda oynanan maçı Avusturyalı hakem Oliver Drachta yönetti.
 
Karabağ: 1 - Anderlecht: 0

Oyuna iyi başlayan ve rakibe göre topa daha fazla sahip olan Karabağ, 36. dakikada Richard Almeida'nın golüyle 1-0 öne geçti ve devre bu skorla tamamlandı.

Karşılıklı ataklarla devam eden ikinci yarıda çok sayıda pozisyon yakalanmasına rağmen gol olmadı ve karşılaşmayı 1-0 kazanan Karabağ, 3 puanın sahibi oldu.   
 

Karabağ takımı, bulunduğu Ağdam bölgesinin büyük bölümü Ermenistan'ın işgali altında olduğu için maçlarını başkent Bakü'de oynuyor. Azerbaycan'da ilk şampiyonluğunu 1993'te elde eden Karabağ, uzun sürenin ardından 2013-14 ve 2014-15 sezonlarında şampiyonluk sevincini yaşamıştı.

Geçen sezon da UEFA Avrupa Ligi gruplarında mücadele Karabağ, tur atlayamamıştı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER