TÜRKİYE KUPASI

Maç sonucu: Manisaspor: 1 - Galatasaray: 1

Manisaspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray adını yarı finale yazdırdı.

Maç sonucu: Manisaspor: 1 - Galatasaray: 1
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda 4-0'ın rövanşında Manisaspor ile 1-1 berabere kaldı ve adını yarı finale yazdırdı.

MELO GERİ DÖNDÜ

Manisa karşısına Galatasaray sürpriz bir kadroyla başladı. En son 16 Şubat 2015'te Balıkesirspor ile oynanan lig maçında forma giyen Felipo Melo, geçirdiği bel fıtığı ameliyatından yaklaşık 2 ay sonra Manisaspor maçıyla formasına tekrar kavuştu. Brezilyalı oyuncu sahaya kaptan olarak çıktı. Ayrıca Semih de ilk 11'de sahaya çıkan isimlerden biri oldu.

MAÇ GOLLE BAŞLADI

Daha çok yedek oyunculardan kurulu bir kadroyal sahaya çıkan sarı kırmızılılar, 50. saniyede öne geçti. Hızlı kullanılan bir taç atışında Pandev'in asını iyi değerlendiren Yekta, taımını öne geçirdi.   
 
Manisaspor-Galatasaray maçının fotoğrafları 

HAKAN EŞİTLİĞİ SAĞLADI

Maç boyunca rölantide bir oyun sergileyen Galatasaray, 75. dakikada golü kalesinde gördü. Hakan Turan'ın uzaktan yaptığı vuruşta Sinan Bolat'ın büyü hatası sonucu top ağlarla buluştu ve skora denge geldi. Mücadele de bu gollerle 1-1 sona erdi.

ASLAN YARI FİNALDE

Bu sonucun ardından ilk maçı 4-0 kazanan Galatasaray adını yarı finale yazdırmayı başardı.  
 

 
Manisaspor: 1 - Galatasaray: 1

Stat: Manisa 19 Mayıs

Hakemler: Alper Ulusoy, İsmail Şencan, İbrahim Bozbey

Manisaspor: Umut Kaya, Gafurov, Erdi Öner, Ümit Yasin Arslan (Dk. 58 Ali Fırat Okur), Mikic, Gökhan Sazdağı (Dk. 67 Dimitrov), Hakan Turan, Hakan Barış, İsmail Köse, Oğuzhan Kayar, Şaban Genişyürek (Dk. 83 Yusuf Akyel)

Galatasaray: Sinan Bolat, Tarık Çamdal (Dk. 82 Kaan Baysal), Koray Günter, Semih Kaya, Olcan Adın, Dzemaili, Melo (Dk. 62 Sabri Sarıoğlu), Yekta Kurtuluş, Aydın Yılmaz (Dk. 46 Sinan Gümüş), Emre Çolak, Pandev

Goller: Dk. 76 Hakan Turan (Manisaspor), Dk. 1 Yekta Kurtuluş (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 34 Hakan Barış, Dk. 77 Ali Fırat Okur (Manisaspor), Dk. 51 Sinan Gümüş (Galatasaray) 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER