BEŞİKTAŞ

Maça saatler kala Ruslar'dan uyarı!

Beşiktaş'ı konuk edecek Saratov kulübünün başkanı, gerilen Rus-Türk ilişkileri çerçevesinde endişelerini dile getirerek taraftarlarına uyarılarda bulundu.

Maça saatler kala Ruslar'dan uyarı!

Rus savaş uçağının Türkiye tarafından düşürülmesinin ardından bu akşam Euro Cup'ta oynanacak Avtodor Saratov-Beşiktaş Sompo Japan basketbol karşılaşması için alarm verildi.  

Gerilen Rus-Türk ilişkileri çerçevesinde yetkililer, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için harekete geçtiler.

Milliyet'in haberine göre; Kristall Arena'da akşam oynanacak maç öncesinde Avtodor Saratov Kulübü Başkanı açıklamalarda bulundu. Başkan Vladimir Rodionov imzasıyla kulübün internet sitesinden yayınlanan açıklamada taraftarlara provokasyonlara gelmemeleri, Türk takımına karşı olumsuz davranışlar içerisine girilmemesi için uyarılarda bulunuldu.

Avtodor Saratov Başkanı şu ifadeleri kullandı: 

"Taraftarlarımızdan spor ve siyaseti birbirine karıştırmamalarını rica ediyoruz. Kulübümüzün tribündeki davranış esaslarına ilişkin kurallarına uyulmasını talep ediyoruz. Şehrimizin, ülkemizin ve kulübümüzün imajını unutmayın! Taraftarımızın, her zamanki gibi güçlü bir şekilde takımlarını destekleyeceğine inanıyorum. Rakibe herhangi bir saldırı, hakaret ya da provokasyon içinde olmayacaklarına inanıyorum. Avtodor'un Euro Cup'ta bir üst tura çıkmak adına önemli bir fırsat yakaladığını unutmamalıyız. Spor her zaman olduğu gibi politikanın dışında kalmalıdır." 

Avtodor Saratov

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER