FENERBAHÇE

Mahmut Uslu: Galatasaray haksız puan aldı

F.Bahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, 360'ta yayınlanan Telegol'e çarpıcı açıklamalar yaptı.

Mahmut Uslu: Galatasaray haksız puan aldı

F.Bahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, 360'ta yayınlanan Telegol'e çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, "Beşiktaş ile G.Saray'ın dostluğundan hiç şüphem yok! 'Sen şampiyon ol, ben kupayı alayım' diyenler tabi dost olacaklar. Karabükspor maçında G.Saray haksız puan aldı" şeklinde konuştu.

Uslu'nun "Hakemler Beşiktaş'ı kolluyor" çıkışına, Kartal cephesinden yanıt gecikmezken, son olarak Başkan Fikret Orman, G.Saray derbisi sonrası "Hakemleri Mahmut Uslu'ya sorun" dedi.

Orman, "Sayemizde F.Bahçe, G.Saray ile dost oldu" çıkışı da yaparken, Uslu, cevap hakkım yine dün Telegol'de kullandı:

Beşiktaş'tan Mahmut Uslu'ya sert cevap



YENİKAPI RUHUNA TERS

"Şike sürecinde bizi yalnız bırakan Beşiktaş'ın konuşmaya hakkı yok. Fikret Orman benim sözlerime neden daha önce cevap veremedi? Beşiktaş'ın bize karşı olumsuz tavrı Yenikapı Ruhu'na zarar veriyor. 'Hakemler Beşiktaş'ı kolluyor' sözümün arkasındayım. Hakem hataları hep Beşiktaş'ın lehine yapıldı. Biz herkesle saha dışında ebedi dost, saha içinde ezeli rakibiz. Beşiktaş ile G.Saray'm dostluğundan hiç şüphem yok! 'Sen şampiyon ol, ben kupayı alayım' diyenler tabi dost olacaklar. Karabükspor maçında G.Saray haksız puan aldı. G.Saray taraftarını biz de 20 Kasım'daki derbi için Kadıköy'e bekliyoruz."

Mahmut Uslu'ya Galatasaray göndermesi!
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER