BEŞİKTAŞ

Mahmut Uslu'ya Galatasaray göndermesi!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, BJK TV'de yayınlanan programda Galatasaray derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.

Mahmut Uslu'ya Galatasaray göndermesi!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında 24 Eylül Cumartesi günü sahalarında yapacakları Galatasaray derbisinde sonucun kendileri için iyi olmasını beklediklerini söyledi.

BJK TV'deki programa katılan başkan Orman, Galatasaray derbisinin Vodafone Arena'da yapılacak ilk derbi maç olacağını vurgulayarak, "Vodafone Arena'da oynanacak ilk derbi olması çok hoş. Herhalde yarın kararı çıkacak. Uzun bir aradan sonra deplasman yasakları kalkıyor. İki takımın seyircilerinin bir arada olduğu bir müsabaka olacak. Bu işte de her zaman olduğu gibi öncülüğü biz yaptık. Güzel bir maç bekliyoruz. Bizim için sonucun iyi olacağı bir müsabaka bekliyoruz." dedi.

Mahmut Uslu TFF'nin Beşiktaş'ı koruduğunu iddia etti

Fikret Orman, siyah-beyazlı taraftarları derbi maçta sakin olmaya ve olay çıkarmamaya davet ederek, şunları kaydetti:

"Bazı endişelerim var. Vodafone Arena'nın açılmasından sonra 'Vodafone Arena'dan çıkılmaz.' şeklinde bir hava esmeye başladı. Bu, taraftar çılgınlığı üzerinden anlatılmaya çalışılıyor. Buradan bütün taraftarlarımıza çağrıda bulunuyorum. Hepsinin tek amacı Beşiktaş'a hizmet olan taraftar gruplarımızın, bu maçta sakin olmalarını istiyorum. Beşiktaşlılık efendiliktir. Efendi duruşlarını bir kez daha göstermelerini istiyorum. Takımlarını desteklemelerini, tahriklere kapılıp bir takım şeylere girişmemelerini özellikle rica ediyorum. Beşiktaş'ın çok kuvvetli bir kadrosu var. Maçı kazanacağımızı umut ediyorum. Kimse bir tahrike gelmesin. Beşiktaş'ın Vodafone Arena'daki ilk derbisini kazanmasıyla tarihe geçen bir karşılaşma olsun. Derbiyi güzellikleriyle tarihe yazalım."

Mahmut Uslu'ya çok sert yanıt!

Fikstür değişikliği talebi

Fikret Orman, Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) yaptıkları fikstür değişikliği talebiyle ilgili şöyle konuştu:

"Ülkemizi Avrupa'da en üst seviyede temsil ediyoruz. Federasyondaki kişiler de belirli kriterlere göre günleri belirliyor. Yayıncı kuruluşun da istekleri oluyor. Bize haksızlık ediliyor diye bir şey söylemek istemiyorum. Gerekli yetkililerle konuşarak, talebimizi ilettim. Onlar da kendi içlerinde konuyu değerlendirdi ama demek ki yapamadılar. Biz de işimizi yapacağız. Çaykur Rizespor maçı keşke pazar günü olsaydı ama cumartesi oynayacağız."

Mahmut Uslu'ya Galatasaray göndermesi

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu'nun açıklamalarıyla ilgili bir soru üzerine Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, "Bizim bir tarzımız, yönetim şeklimiz, genetiklerimizden gelen bir eğitimimiz var. Efendilik, mütevazılık gibi değerlerimiz var. Rakiplerle polemiğe girmeme ve bir oyunun içine çekildiğinde vakur duruş sergilemek gibi şeylerimiz var. Biz de o duruştayız. Böyle oyunlara gelme niyetinde değiliz. Bir konuya sevindim. Beşiktaş, Galatasaray ile maç yapacak. Bu maç öncesinde bir Fenerbahçe yöneticisinin, Galatasaray tarafında hareket etmesine vesile olduğumuza sevindim. Hiç olmazsa onların dostluğunu sağladığımız için Beşiktaş Kulübü Başkanı olarak mutluluk duydum." ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER