YEREL HABER

Malatyalıların tepki gösterdiği spikerden özür geldi

Eskişehirspor-Yeni Malatyaspor müsabakasını taraflı anlattığı yönünde eleştiri alan spiker Kerem Öncel'den açıklama geldi..

Malatyalıların tepki gösterdiği spikerden özür geldi

Eskişehirspor-Yeni Malatyaspor müsabakasını taraflı anlattığı yönünde eleştiri alan spiker Kerem Öncel, “Bir hatam olduysa tüm Malatyalılardan özür dilerim” dedi. 

TFF 1. Lig'in 11. haftasında Eskişehir'de oynanan ve ev sahibi Eskişehirspor'un 2-0 kazandığı karşılaşmayı televizyondan naklen anlatan spiker Kerem Öncel'e Malatyalı futbolseverlerin ‘yanlı anlatım' iddiasıyla tepki göstermesi üzerine spiker Öncel, açıklamada bulundu.

Malatyalı futbolseverlerden müsabakayı taraflı anlattığı yönünde yüzlerce mesaj aldığını, bunun da kendisini derinden üzdüğünü kaydeden Öncel, “Öncelikle Eskişehirspor – Yeni Malatyaspor müsabakasının anlatımında bir hatam olduysa tüm Malatyalılardan özür dilerim. Maç içerisinde kendimi stattaki ambiyansa kaptırmış olabilirim. Ama kesinlikle Malatyaspor'un büyüklüğünü, bulunduğu konumu küçümseyecek bir düşünce içerisine girmedim, girmem de söz konusu olamaz. Semih Şentürk'ün pozisyonuyla ilgili olarak ise şunu söylemek istiyorum. Müsabaka aynı anda TRT Şeş'ten de yayınlandığı için maçı anlattığım odada sadece bir monitör vardı. Dolayısıyla o pozisyonun tekrarını izleyemedim ve ilk bakışta da bana sanki biraz ağır bir karar gibi geldi. Pozisyonun devamında Semih'in yaptığı çirkin hareketi ise kesinlikle tasvip etmediğimi belirtmek isterim. Orada bir hareketlenme olduğunu gördüm ama Semih'in vurduğunu göremedim. Tekrar ediyorum, Semih'in pozisyonuyla ilgili düşüncem kartın biraz ağır olduğu yönündeydi. Ama herkes şuna inansın, aynı pozisyonda bir Malatyalı futbolcu olsaydı da yine aynı yorumu yapardım” dedi.

Galatasaray'da Sigthorsson'a ağır fatura

“30 YILLIK KARİYERİMİ NEDEN BİR MÜSABAKAYA KURBAN EDEYİM Kİ”

Öncel, Malatya'nın kendisinde ayrı bir yerinin olduğunu da ifade ederek, “İnanın bunu kendimi temize çıkarmak için söylemiyorum, Malatya'nın ben de her zaman ayrı bir yeri olmuştur. Orada birçok dostum var ve kendileriyle her zaman görüşüyorum. Ayrıca 30 yıllık kariyerimi neden bir müsabakaya kurban edeyim ki. İnanın maç sonrası Malatyalı dostlarımla görüştüğümde ve bana durumu anlattıklarında çok üzüldüm. Nasıl böyle bir şey olabilir diye maçı bir kez daha izledim. Yeni Malatyaspor'un ikinci yarıda iyi oynadığını, Boffin'in yüzde yüzlük pozisyonlar çıkardığını söylüyorum zaten. Maç esnasında Malatyalı taraftarların kasıtlı olarak akrana getirilmediği söyleniyor. Ben bununla ilgili ne yapabilirim ki. Kameraların kontrolü bende değil ki. Malatyalılarla hiçbir zaman aramıza soğukluk giremez. Ben orayı kendi memleketim kadar severim. Ayrıca İrfan ve Erkan Hoca da yakın dostlarımdır. Bu sezon Malatya'nın çok iyi bir gidişatı var. Futbol kenti Malatya'nın iyi yerlerde olması en büyük temennim” diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER