DÜNYADAN FUTBOL

Manchester City Stoke City deplasmanında coştu

Premier Lig'e şampiyonluk parolasıyla giren Manchester City, deplasmanda Stoke City'yi gol yağmuruna tuttu.

Manchester City Stoke City deplasmanında coştu

Premier Lig'de bu sezon Pep Guardiola'nın çalıştırdığı Manchester City, deplasmanda Stoke City'yi 4-1 mağlup etti.

Stoke City 1-4 Manchester City

27’ [0-1]Agüero (p)
36’ [0-2]Agüero
49’ [1-2]Krkic (p)
86’ [1-3]Nolito
90'+5 [1-4]Nolito

Stoke City'nin sahası Britannia'da da oynanan karşılaşmada tempo maç boyunca yüksekti. Beklenildiği üzere Manchester City oyunda üstünlüğü ele geçirirken goller de gecikmedi.

27. dakikada ceza sahasında Nicolas Otamendi'nin yere düşürülmesi ile kazanılan penaltıda topun başına Sergio Aguero geçti. Hafta içinde Şampiyonlar Ligi playoff maçında iki penaltı kaçıran Aguero, bu sefer kaçırmadı: 1-0 36'da da Kevin de Bruyne'in pasında net bir gol vuruşu çıkaran Aguero ilk yarıdan farkı ikiye çıkardı.

Stoke City ikinci yarıya etkili başladı. 49. dakikada penaltı kazanan ev sahibi ekip, Bojan Krkic'in beyaz noktadan attığı golle farkı 1'e indirdi. Bu dakikadan sonra üst üste pozisyonlar bulan takım, ikinci golü ise bulamadı.

Manchester City Barcelona'dan onu istedi

Manchester City'nin son vuruşları ise son dakikalarda geldi. 86'da çizgiye kadar inen Kelechi Iheanacho'nun çıkardığı topta altıpastan düzgün bir vuruşla farkı tekrar ikiye çıkaran İspanyol oyuncu Nolio, 90+4'te bu sefer kaleci ile karşı karşıya kalan Raheem Sterling'in al da at pasında boş ağları bularak skoru belirledi: 1-4

Bu sonuçla Pep Guardiola önderliğindeki Manchester City Premier League'e 2de 2 ile başlarken, ilk maçında 1 puan alan Stoke City ikinci maçından da puansız ayrıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER