DÜNYA KUPASI

Manchester United taraftarı beklenen protestoyu gerçekleştirdi

Bir grup Manchester United taraftarı beklenen protestoyu gerçekleştirdi.

Manchester United taraftarı beklenen protestoyu gerçekleştirdi
Bir grup Manchester United taraftarı beklenen protestoyu gerçekleştirdi. Aston Villa maçının ilk dakikalarında, Old Trafford'un üzerinden geçen uçak, menajer Moyes'un görevine son verilmesini isteyen bir pankart taşıyordu.

Manchester United'ın bu sezonki kötü gidişinin sorumlusu olarak menajer David Moyes'u gören bir grup taraftar, son yılların en ilginç protesto gösterilerinden birini yaptı.

"YANLIŞ KİŞİ... MOYES DIŞARI"
Aralarında yaklaşık bin euro toplayıp bir uçak kiralayan taraftarlar, Aston Villa maçının ilk dakikalarında, uçağı Old Trafford'un üzerinden geçirdi. Uçak, üzerinde; "Yanlış kişi... Moyes dışarı" yazan bir pankart taşıyordu.

Moyes, takımının 4-1 kazandığı maç sonrası, bu ilginç protestoyu değerlendirdi. Taraftarın büyük bölümünün hala arkasında olduğunu savunan İskoç menajer; "Eleştirileri anlayışla karşılıyorum. ancak herkesin şunu bilmesini istiyorum. Bu kulübün menajeriyim ve her hafta saha kenarında takımımın başında olacağım. Bu benim işim" dedi. Manchester United'a devre arasında 45 milyon euro karşılığında transfer olan Juan Mata da, yeni takımındaki ilk golünü Aston Villa maçında attı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER