DÜNYADAN FUTBOL

Manchester United’dan 5500 km’lik hata!

İzlanda ile Çek Cumhuriyeti arasında oynanan maça gözlemci gönderen Manchester United yönetimi, karşılaşmanın 5500 km uzakta oynandığını öğrenince şoke oldu!

Manchester United’dan 5500 km’lik hata!

Dünyanın en büyük kulüpleri arasında yer alan Manchester United, akıl almaz bir hataya imza attı.

İzlanda ile Çek Cumhuriyeti arasında oynanan karşılaşmaya Danimarkalı bir gözlemci gönderen Manchester United yönetimi, karşılaşmanın 5500 km uzakta oynandığını anlayınca neye uğradığını şaşırdı. Reykjavik yerine Katar’da oynanan karşılaşmada İzlanda, Çek Cumnhuriyeti’ne 2-1 mağlup oldu.

Aziz Yıldırım Milli Takım krizine el koydu

İzlanda Futbol Federasyonu’na başvuru yaparak bilet talep eden Manchester United’ın gözlemcisi, Reykjavik’e uçarak maçın başlama saatini beklemeye başladı. Ancak stadyuma geldiğinde kimsenin olmadığını gören gözlemci, yetkililere maçın neden oynanmadığını sordu.

Yetkililerden “Maç burada değil Katar’da oynanıyor” yanıtı alan gözlemci, şoke oldu. Havanın 30 derece olduğu Katar yerine buz gibi bir havada o kadar zaman beklemek zorunda kalan Manchester United’ın gözlemcisi, İngiltere’ye eli boş dönmek zorunda kaldı. Danimarkalı İzlanda’ya geçen gözlemci, o kadar yolu boşuna tepmiş oldu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER