ROPÖRTAJ

Mancini: Mini etek giyen kadınları sevmiyorum

G.Saray'ın İtalyan hocası Roberto Mancini, giyim kuşamıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Mancini: Mini etek giyen kadınları sevmiyorum
G.Saray'ın İtalyan hocası Roberto Mancini, giyim kuşamıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. 
 
Galatasaray'ın teknik direktörü İtalyan Roberto Mancini, Hürriyet si'ne özel röportaj verdi.

İşte o röportaj;

Bu kadar iyi ve dozunda giyinmeyi nasıl başarıyorsunuz?

- Çocukluktan beri modayı severim. İtalyan olmanın getirdiği bir özellik bu, modaya duyarlılık DNA'mızda var. Bence herkes kendine yakışanı giymeli. Ben de içinde rahat edeceğim kıyafetler giyiyorum. İki haftada 50 bin satan mavi beyaz Manchester atkısını da tamamen üşüdüğüm için sarmıştım. İngiltere'ye ilk gittiğim, soğuğa alışamadığım günlerdi.

Geniş bir gardırobunuz mu var? Bir ülkeden diğerine transfer olunca tüm giysilerinizi getiriyor musunuz?

-Bu büyük bir sorun. İlk bir yıl sadece bir kısmını getiriyorum. Bir yıldan sonra kalıcı olduğum netleşince yavaş yavaş diğer parçalar da geliyor. Asıl sorun üç-dört yıl sonra geri dönerken yaşanıyor. Onları toplamak ve kargolamak tam bir facia. Ne yapayım? Özenli giyinmeyi gerçekten çok seviyorum ve her gittiğim yerde yeni bir gardırop oluşturmam mümkün değil.

Bütün takım elbise ve gömlekleriniz özel dikim mi?

-Çoğu öyle. Ama beğenirsem hazır aldığım da oluyor.

Dış giyimde en hassas olduğunuz detay?

-Her şey. Pantolonun altına doğru ayakkabıyı giyip, o ayakkabıyla uyumlu kemeri takman lazım. Ve çoraplar asla kısa kalmamalı. Bu iş bir bütün. Disiplinli giyinmek şart.

Saçlarınızı kim kesiyor?

-15 yıldır Cenova'da aynı berber kesiyor. Becerebilirsem hep aynı berbere gidiyorum. Tabii yoğunluktan bazen burada da tıraş oluyorum.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Yaz tatilinizden çekilen fotoğraflardan da anladığımız üzere karın kaslarınız muhteşem. Formunuzu neye borçlusunuz?

-Az yiyorum spor yapıyorum. İngiltere'de ve İtalya'da bisiklete biniyordum ama Türkiye'de binerseniz hayati tehlikesi var. Bu aralar aklımda pilates var.

Şıklığı ayrıntıda gizli bir stiliniz var. Kadında da bu stili mi tercih edersiniz? Nasıl giyinen kadınları beğenirsiniz?

-Fazla frapan olmayacak, dekoltesi ve renkliliğiyle bağırmayacak. Bir kadın kot pantolon ve spor ayakkabıyla da şık olabilir, diz altı bir elbise ve topuklu ayakkabıyla da. Stil insanın duruşunda, bakışında saklı. İstediğiniz kadar bu işe para harcayın karizmanız yoksa stil sahibi görünemezsiniz.

MİNİ ETEK GİYEN KADINLARI SEVMİYORUM

Bir kadında en sevmediğiniz şey?

-Mini etek. Çok kısa etek giyen kadınları sevmiyorum. Deniz kenarında tamam ama kışın gereksiz.

Moda ve futbol dünyasının birbirlerini bu kadar çok sevmesini neye bağlıyorsunuz. Neden yakındır bu iki dünya birbirine? Örneğin futbolcular neden hep modellerle aşk yaşar?

- Bu, şovun bir parçası. Güzel kadınların yakışıklı ve fit erkeklerle beraber olmasından daha doğal ne olabilir? Futbolcular erken yaşta elde ettikleri maddi imkân yüzünden kıyafetlere çok para harcıyorlar. Düşünsenize çok yemek yiyemezler, gece kulüplerinde eğlenemezler, seyahat dersen o da yok geriye ne kalıyor? Alışveriş!

Futbolcuların kıyafetlerine karışır mısınız?

-Absürd kıyafetlerle geldiklerinde onlarla dalga geçiyorum. Çünkü bazen gerçekten inanılmaz şeyler giyinebiliyorlar. Benim çocuklarımdan biri de çok komik giyiniyor. 21 yaşında, o da futbolcu. Kendine göre çok şık olabilir ama bana göre gerçekten gülünç. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER