BEŞİKTAŞ

Manisaspor Beşiktaş maçı golleri ve geniş özeti

Beşiktaş, Manisaspor ile Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanşında karşılaştı. İlk maçta 9-0 gibi tarihi bir skorla mağlup ettiği rakibi ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş, son 16'ya kaldı.

Manisaspor Beşiktaş maçı golleri ve geniş özeti

Beşiktaş, Manisaspor ile Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanşında karşılaştı. İlk maçta 9-0 gibi tarihi bir skorla mağlup ettiği rakibi ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş, son 16'ya kaldı.

Maçın son bölümünde iki takım da kazanmak için pozisyonlar bulmasına rağmen sonuçlandıramadı.

14. dakikada Beşiktaş golü buldu. Aras, Negredo ile paslaşarak ceza sahasına girdi ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. İlk yarı Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Manisaspor, 53. dakikada Meye'nin golüyle skoru eşitledi. 1-1

Manisaspor Beşiktaş maçı fotoğraflarıManisaspor Beşiktaş maçı fotoğraflarıManisaspor Beşiktaş maçı fotoğraflarıManisaspor Beşiktaş maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

MANİSASPOR: 1 - 1 :BEŞİKTAŞ

Maç Sonu: Karşılaşma sona eriyor. Maçın sonucu: Grandmedical Manisaspor: 1 - Beşiktaş: 1

90. dakika: Rakip ceza sahası önünden Slavko Perovic ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. Ceza sahası içinde topla buluşan Axel Meye, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Utku Yuvakuran kurtarıyor. Beşiktaş takımından Anderson Talisca tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor. Beşiktaş takımında Caner Erkin hakem Sarper Barış Saka tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor. Beşiktaş takımından Orkan Çınar ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Zahit Fındık önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Zahit Fındık tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

89. dakika: Anderson Talisca tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.

88. dakika: Grandmedical Manisaspor takımında Axel Meye faul yapıyor.

87. dakika: Beşiktaş takımında Anderson Talisca, sarı kart görüyor.

86. dakika: Bilal Sebaihi ile Grandmedical Manisaspor takımı köşe vuruşu kullanacak.

85. dakika: Grandmedical Manisaspor takımından Axel Meye ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

84. dakika: Grandmedical Manisaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Asım Hamzaçebi çıkıyor ve yerine Iyayi Atiemwen oyuna giriyor.

82. dakika: Ceza sahası içinde topla buluşan Anderson Talisca, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

81. dakika: Beşiktaş takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Beşiktaş adına Anderson Talisca kullanacak.

80. dakika: Beşiktaş takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Caner Erkin.

79. dakika: Bilal Sebaihi, Anderson Talisca tarafından faulle durdurulduğu için Grandmedical Manisaspor orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.

77. dakika: Grandmedical Manisaspor, Emrullah Şalk ile serbest vuruş kullanacak.

76. dakika: Emrullah Şalk, Alvaro Negredo tarafından faule maruz kalıyor.

75. dakika: Beşiktaş takımında Orkan Çınar topu eliyle oynadığından hakemi oyunu durduruyor.

74. dakika: Grandmedical Manisaspor takımından Axel Meye tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.

73. dakika: Grandmedical Manisaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Constantin Bakaki çıkıyor ve yerine Slavko Perovic oyuna giriyor.

71. dakika: Orkan Çınar rakip ceza sahasına girmeden şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

70. dakika: Beşiktaş takımından Caner Erkin Rakip yarı alanın ortalarından ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

69. dakika: Anderson Talisca, Alper Önal tarafından faulle durduruluyor. Beşiktaş, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.

68. dakika: Grandmedical Manisaspor takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Alper Önal.

67. dakika: Beşiktaş takımında Alpay Çelebi hakem Sarper Barış Saka tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor. Bilal Sebaihi ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

66. dakika: Grandmedical Manisaspor takımından Bilal Sebaihi tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.

65. dakika: Beşiktaş takımında Caner Erkin faul yapıyor. Grandmedical Manisaspor takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Emrullah Şalk geçiyor.

63. dakika: Grandmedical Manisaspor takımından Constantin Bakaki sol kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

62. dakika: Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Orkan Çınar ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

61. dakika: Beşiktaş takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Beşiktaş adına Mustafa Apardı kullanacak.

58. dakika: Grandmedical Manisaspor takımında, sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Ümit Yasin Arslan.

55. dakika: Grandmedical Manisaspor takımında oyuncu değişikliği; Akın Açık oyundan çıkarken Bilal Sebaihi oyuna giren isim.

54. dakika: GOL Axel Meye skora dengeyi getiriyor.

53. dakika: Beşiktaş takımından Orkan Çınar ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

50. dakika: Orkan Çınar, rakip ceza sahasına girmeden vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.

48. dakika: Orkan Çınar ceza sahası içinde sağ çaprazdan şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

46. dakika: Hakem ikinci yarıyı başlatıyor. Beşiktaş takımından Caner Erkin sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

Devre Arası: Maçın ilk yarısı 0-1 sonuçlanıyor

45. dakika: Grandmedical Manisaspor takımında Asım Hamzaçebi faul yapıyor. Beşiktaş, Anderson Talisca ile korner bayrağına yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak. Beşiktaş takımından Anderson Talisca tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor. 

43. dakika: Grandmedical Manisaspor takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Grandmedical Manisaspor adına Ümit Yasin Arslan kullanacak.

41. dakika: Grandmedical Manisaspor, Kağan Miray Bağış ile köşe vuruşu kullanıyor.

40. dakika: Grandmedical Manisaspor takımının orta saha çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Ümit Yasin Arslan geçiyor.

39. dakika: Grandmedical Manisaspor takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Ümit Yasin Arslan. 

37. dakika: Axel Meye, Alpay Çelebi tarafından faulle durdurulduğu için Grandmedical Manisaspor serbest vuruş kullanacak. 

35. dakika: Beşiktaş takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Aras Özbiliz çıkıyor ve yerine Mustafa Apardı oyuna giriyor. 

32. dakika: Atak yönüne göre sol köşe bayrağına yakın bir yerde Orkan Çınar topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor. 

30. dakika: Caner Erkin ile Beşiktaş takımı köşe vuruşu kullanacak. 

29. dakika: Beşiktaş takımından Caner Erkin sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. 

28. dakika: Grandmedical Manisaspor takımından Asım Hamzaçebi tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor. 

26. dakika: Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Asım Hamzaçebi ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. 

25. dakika: Beşiktaş takımında Orkan Çınar hakem Sarper Barış Saka tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor. 

24. dakika: Orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Grandmedical Manisaspor adına Alper Önal kullanacak. 

23. dakika: Orkan Çınar - Alper Önal mücadelesinde hakem, orta yuvarlağa yakın bir noktada Alper Önal lehine faul kararı veriyor. 

22. dakika: Grandmedical Manisaspor takımının orta yuvarlağa yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Ümit Yasin Arslan geçiyor. 

21. dakika: Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Matej Mitrovic ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. 

20. dakika: Rakip ceza sahası önünden Caner Erkin ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. 

19. dakika: Beşiktaş, Caner Erkin ile ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.  

18. dakika: Kağan Miray Bağış - Orkan Çınar mücadelesinde hakem, ceza sahasının hemen önündeki bir noktada Beşiktaş lehine faul kararı veriyor. 

17. dakika: GOL! Aras Özbiliz Beşiktaş takımını öne geçiren golü atıyor. Golün asistini yapan isim Alvaro Negredo.

16. dakika: Bu dakikada Grandmedical Manisaspor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Axel Meye. 

15. dakika: Beşiktaş takımından Aras Özbiliz sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. 

14. dakika: Axel Meye şut çekiyor ancak top dışarı çıkıyor. 

13. dakika: Beşiktaş takımından Aras Özbiliz sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. 

12. dakika: Manisaspor takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Axel Meye geçiyor. 

11. dakika: Anderson Talisca, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Emrullah Şalk kurtarıyor. 

9. dakika: Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Caner Erkin ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. 

7. dakika: Beşiktaş takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Beşiktaş adına Anderson Talisca kullanacak. 

6. dakika: Anderson Talisca, Alper Önal tarafından faulle durdurulduğu için Beşiktaş yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden serbest vuruş kullanacak. 

5. dakika: Beşiktaş takımı Aras Özbiliz ile GOL fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahası sağ iç çaprazında Aras Özbiliz tarafından çekilen şut auta gidiyor. 

4. dakika: Grandmedical Manisaspor takımı korner kullanacak.

2. dakika: Grandmedical Manisaspor takımından Kağan Miray Bağış sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. 

1. dakika: İlk düdük çalıyor ve maç başlıyor. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER