SÜPER LİG

Manucho Bucaspor'a imzayı attı

Bucaspor, İspanyol ekibi Real Valladolid'de forma giyen Angolalı golcü Manucho ile sözleşme imzaladı..

Manucho Bucaspor'a imzayı attı

Bucaspor daha önce transfer etmeyeceğini açıkladığı Real Valladolid'in Angolalı golcüsü Mateus Alberto Contreiras Gonçalves (Manucho) ile kiralık olarak sözleşme imzaladı..

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Profesyonel Şube Sorumlusu Adnan Dolma, dün oynanan Akhisar Belediyespor maçında forma giyen Manucho'nun sağlık durumunun çok iyi olduğunu belirterek, ''Karşılaşmadan sonra sağlık kurulumuz daha detaylı tetkikler yaptı. İlk kontrolde ortaya çıkan bulguların oyuncunun performansını olumsuz yönde etkilemediği çıplak gözle de görüldü. Bunun üzerine sözleşme imzalamaya karar verdik'' dedi.

Manucho da sakatlıkla ilgili hiçbir sorunu olmadığını belirterek, ''Akhisar Belediyespor ile oynanan maçta bunun böyle olduğunu gösterdim. Burada gerçekten çok başarılı olacağım. Bunu hep birlikte göreceğiz'' diye konuştu.

2008-2009 sezonunda Manchester United'a transfer olan Manucho, İngiliz ekibiyle sadece 1 maçta forma giymişti. Kiralık olarak Panathinaikos ve Hull City takımlarında da forma giyen golcü futbolcu, daha sonra İspanya'nın Real Valladolid takımına transfer oldu.

Kariyerinde 135 maçta 49 gol kaydeden Manucho, Angola Milli Takımı ile de 33 müsabakada 16 kez gol sevinci yaşadı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER