SÜPER LİG

Manuel Fernandes için satış yetkisi

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Fernandes için Fikret Orman, menajer Erdil Arpacı'ya satış yetkisi verdi.

Manuel Fernandes için satış yetkisi
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Fernandes için Fikret Orman, menajer Erdil Arpacı'ya satış yetkisi verdi.

Portekizli futbolcuyla sözleşme yenilemek isteyen, ancak imza parası istemesi nedeniyle uzlaşma sağlayamayan siyah-beyazlılardan Fernandes'i isteyen Lokomotiv Moskova 4 milyon euro bonservis bedeli önerdi. Milliyet Gazetesi'nden Serdar Sarıdağ'ın haberine göre; Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan, bundan dolayı da ocak ayında başka bir takımla imza atmasında yasal bir sorun bulunmayan Fernandes, şimdi anlaşma sağlayamazsa mukavelesi bitince bedelsiz olarak kulüpten ayrılabilecek.

Bu gelişmeleri dikkate alan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Atiba'nın transferinde kulübe büyük fayda sağladığı belirtilen Arpacı'ya transfer konusunda yetki tanıdı. Atiba Hutchinson'un transferinde komisyon aldığı belirtilen Erdil Arpacı,"Profesyonelim. Para alabilirdim ama istemedim. Üstelik 1 milyon euro indirim yaptırdım. Bundan dolayı da Başkan Orman, Fernandes ile ilgilenmemi istedi" diye konuştu.

Portekizli futbolcunun menajeri Barboza'nın ilk olarak 4 milyon euroluk öneriyle geldiğini, kendisinin devreye girmesinin ardından bu rakamın önce 6, sonrasında da 8 milyon euroya çıktığına değinen Menajer Erdil Arpacı, "Yönetim, satmamak için geri adım attı. Ancak 4 ay sonra bedelsiz olarak başka bir takıma imza atma tehlikesi de var. Zaten kalmak istemeyen bir futbolcuda böyle bir sıkıntı da var" yorumunu yaptı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER