DÜNYADAN FUTBOL

Manuel Fernandes'ten Galatasaray'a gözdağı

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın yarın karşılaşacağı Lokomotiv Moskova'nın teknik direktörü Yuri Semin ve bir dönem Beşiktaş formasını da giyen Manuel Fernandes, maç öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Manuel Fernandes'ten Galatasaray'a gözdağı

Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Galatasaray ile karşılaşacak olan Lokomotiv Moskova'da Teknik Direktör Yuri Semin ve Portekizli futbolcu Manuel Fernandes, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

SADECE BU MAÇI DÜŞÜNÜYORUM : "Daha önce Beşiktaş'ta oynamış olmam bir şey değiştirmeyecek ve farklı hissettirmeyecek. Sadece bu maçı düşünüyorum" diyen Manuel Fernandes'in açıklamaları şu şekilde:

"Benim için önemli olan bu maç. Önemli olan bu maçı almak ve sonrasında önüme bakmak. Buradan kazanarak ayrılmak istiyoruz. Gruptaki geleceğimiz açısından iyi bir sonuç almak zorundayız. Daha önce Beşiktaş'ta oynamış olmam bir şey değiştirmeyecek ve farklı hissettirmeyecek. Sadece bu maçı düşünüyorum. Türkiye'deki atmosferi biliyorum ama buna göre hazırlandık. Benim maçta oynayıp oynamayacağımı teknik direktörümüz belirleyecek. Şu anki konsantrasyonum yarın oynanacak maç. Beşiktaş'la ilgili soruları yarın alalım. Yarınki maç şu an daha önemli. Elbette Dünya Kupası bizi çok etkiledi ama bir aydır bu maç için hazırlanıyoruz. Hazırlıklarımızı yaptık tempolu bir oyun oynayacağız."

"TARAFTAR BASKISINI ÇOK ÖNEMSEMİYORUZ. SADECE MAÇI DÜŞÜNÜYORUZ" : D grubunu değerlendirerek sözlerine başlayan Semin, "Çekilen kurayı biz de memnuniyetle karşıladık. Grupta denk takımlar var. Maçlarımız bizim için zor olacak ama kazanabilmek için var gücümüzü sarf ederek şansımızı deneyeceğiz" dedi. Galatasaray'la daha önce karşılaştıkları hatırlatılan 71 yaşındaki çalıştırıcı, Galatasaray taraftarının maçlardaki baskısına değinerek, "Taraftar baskısına hazırlıklıyız. Galatasaray ile son maçımızı eski statta oynamıştık. Orada tribünler yakın olduğu için baskı hissedildi. Yarınki maçta taraftar baskısını çok önemsemiyoruz. Sadece maçı düşünüyoruz" diye konuştu.

"SMOLOV'UN YERİNE OYNAYACAK OYUNCULAR HAZIR" : Daha önce Galatasaray'la karşılaştıkları dönemde de takımın başında Fatih Terim'in olduğunu belirten Yuri Semin, "O maçın ardından Fatih Terim ile birkaç kez karşılaştık. Son zamanlarda yükselişlerini takip ediyorum. Bu tempoda devam etmelerini ve daha büyük başarılar elde etmesini diliyorum" dedi. Cezası bulunan Smolov'la ilgili olarak da konuşan Semin, "Smolov'un cezalı olması bizim için önemli ama onun yerine oynatabileceğimiz futbolcuları hazırladık" diyerek sözlerini tamamladı.

UEFA takımlara para akıtıyor

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER