BEŞİKTAŞ

Marcelo stresten yataklara düşmüş!

Sambacı’nın Beşiktaş’a geldikten sonra ilk 2 ay ciddi sıkıntılar yaşadığı ortaya çıktı..

Marcelo stresten yataklara düşmüş!

Beşiktaş'ın geçen sezon devre arasında Hannover’den kiraladığı, geçtiğimiz günlerde ise 1 milyon 250 bin Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanarak bonservisini aldığı Marcelo’nun siyah-beyazlılara geldikten sonra ilk 2 ay ciddi sıkıntılar yaşadığı ortaya çıktı.

Geçmek bilmeyen mide ağrıları çeken Sambacı’nın endoskopisi çekildi, kolonoskopisi çekildi, biopsi de yapıldı ancak hiçbir probleme rastlanmadı. Yapılan tüm testlerin ardından doktorlar Brezilyalıoyuncunun mide ağrılarının stresten kaynaklandığına kanaat getirdi. Ardından konulan bu teşhis Marcelo’ya anlatılırken tecrübeli stoperin de doktorlara “Aslında olabilir, çünkü burada çıktığım her maçta hata yapma korkusu yaşıyorum” dediği öğrenildi.

Löw'un elleri yine boş durmadı!

‘BU YIL DAHA İYİ OLUR’

Öte yandan siyah-beyazlı yöneticiler, Marcelo’nun Beşiktaş’a ilk geldiğinde zorlandığını ifade ederken “Geldiği takım Hannover, Almanya’da kümede kalma savaşı veren bir takımdı. Daha kapanarak oynuyorlardı. Ancak biz, sürekli hücum eden bir takımız. Yeri geldi savunmada tek başına kaldı. Hatta bizde çıktığı 2. maç, kupada oynadığımız Torku Konya maçıydı ve o maçta kırmızı kart gördü.

Beşiktaş'ta bir sakatlık skandalı daha

Vatan'ın haberine göre; Bu farklı oyun yapısına alışması biraz zaman aldı. Ancak alıştıktan sonra gördük ki çok başarılı. Hatta şampiyonluğu ilan ettiğimiz Osmanlı maçında belki de takımın en özgüvenli ismiydi. O maçta ilk 2 golümüzü attı. Özellikle 2. gol öncesinde vuruşu yaparkenki rahatlığı şampiyonluk maçında her oyuncuda göremezsiniz. Biz gelecek yıl Marcelo’dan çok daha ümitliyiz” ifadelerini kullandılar.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER