YEREL HABER

Mardinspor can çekişiyor

Bank Asya ve 2.lig'in köklü takımlarından ve bir dönem yaptığı transferlerle gündemi değiştiren Mardinspor kapanma tehlikesi ile karşı karşıya.

Mardinspor can çekişiyor
Geçtiğimiz maddi nedenlerden ötürü ligden çekilmek zorunda kalan Güneydoğu'nun köklü kulüplerinden Mardinspor kendisine yardım eli uzatacak şehrin ünlü işadamlarını bekliyor.

Bu sezon Spor Toto 3. Lig 3. Grup'da mücadele edecek olan Mardinspor, tgeçtiğimiz günlerde eknik direktör Murat Aslanyavrusu ile 3 yıllık sözleşme imzalmıştı. Teknik heyet ve futbolcular belirsizlik nedeniyle çalışmalarına ara vermiş durumda.

Halen transfer yasağı bulunan ve pazartesi gününe kadar 300 Bin TL bulamadığı takdirde amatör kümeye düşecek olan Mardinspor'un bu durumu şehirde futbola meraklı gençleri derinden üzüyor. Şehrin en büyük sosyal ve sportif aktivitesi olan, halkı spora bağlayan Mardinspor'da özellikle Arbella makarna ve Genpa A.Ş.nin sahibi Zeynel Abidin ERDEM gibi çok varlıklı iş adamlarından gelecek cevap bekleniyor.

Konuyla ilgili olarak seslerini duyurmaya çalışan Mardinspor taraftarlar derneği temsilcileri; "Mardin'li iş adamlarına ve bürokrasiye sesleniyoruz. Bölgemizin tek profesyonel kulübü Mardinspor kaldı bu takımda düşse gençlerimiz hedefinden sapacak. Özellikle Arbella makarna ve Genpa A.Ş.nin sahibi Zeynel Abidin ERDEM'e sesleniyoruz. Lütfen feryadımıza kulak veriniz. Mardin ilindeki gençleri kahve köşelerinden kurtarın. Pazartesi gününe kadar 250 bin TL yi bulamazsak yarım asırlık kulüp yok olup gidecektir. Mardin dünya kültür şehirlerinden birisidir. Mardinspor kulübü kapanmasın diye taraftarlar birliği derneğinin oluşturduğu bir yönetimle yola devam etmekteyiz. Son güne kadar kulübümüzün lige katılması için elimizden geleni yapacağız. Sizinde bu konuda hasssas davranacağınızı ümit ediyoruz. Lige girdiğimiz takdirde kulübümüz iddadan gelecek paralarla kendini idare edecek duruma gelecektir" şeklinde konuştular..

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER