YEREL HABER

Mardinspor sahaya çıkmadı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta Maltepespor ile Mardinspor takımları arasında bugün yapılması gereken 9. hafta mücadelesi, konuk ekibin sahaya çıkmaması nedeniyle oynanmadı..

Mardinspor sahaya çıkmadı

Maltepe Hasan Polat Stadı'nda saat 13.30'da başlaması gereken maç için karşılaşma saatinde hakemler Ümit Öztürk, Serkan Gülçer, Cemalettin Gündoğdular ile Maltepespor Futbol Takımı sahaya çıktı. Mardinspor takımı karşılaşma için sahada hazır olmayınca maç yapılamadı.

Futbol Müsabaka Talimatı'nın 24. maddesinde konuyla ilgili, ''a) Bir lig devresinde müsabaka kıyafeti ile belirlenen ve ilan olunan saatte sahaya gelmeyen, müsabaka sahasına gelmekle beraber müsabakaya çıkmayan veya başlamış bir müsabakayı terk eden takım hakkında hükmen mağlubiyet kararı verilmekle beraber ayrıca mevcut puanlarından galibiyet halinde verilen puan kadar, puan silinir. Böyle durumlarda ilgili kulüp, hakemlerin masrafları ile diğer masrafları ve karşı takımın zararlarını karşılamak üzere TFF tarafından takdir edilecek tazminatı ödemek zorundadır'' ifadesi yer alıyor.

Mardinspor, bu sezon ikinci kez bir maç için sahaya çıkmazsa küme düşme cezasıyla karşı karşıya kalacak. Talimatın 24. maddesinde bu konuyla ilgili bölümde de ''Bir lig devresinde ikinci defa müsabakaya gelmeyen, müsabaka sahasına gelmekle beraber müsabakaya çıkmayan veya müsabakayı terk eden takım hakkında hükmen mağlubiyet kararı verilmekle beraber, bu takım ligden çıkarılarak bir alt lige düşürülür ve bu müsabaka tarihinden itibaren bu takımla müsabakası olan diğer takımlar müsabakaları oynamaksızın hükmen galip gelmiş sayılırlar'' ifadeleri bulunuyor.

Mardinspor Kulübü yetkilileri, ekonomik sıkıntılar nedeniyle İstanbul'a gitmeyip, maça çıkamayacaklarını daha önce açıklamıştı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Mardinspor, bu sezon oynadığı 8 maçı da yitirirken, toplam 38 gol yedi, hiç gol atamadı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER