DÜNYADAN FUTBOL

Mario Gomez'de flaş gelişme

Beşiktaş'tan Wolfsburg'a giden Mario Gomez konusunda çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Mario Gomez'de flaş gelişme

Beşiktaş'ta, geçen sezon İtalyan ekibi Fiorentina'dan kiralık olarak oynayan, yeni sezon öncesi ülkesinin takımlarından Wolfsburg'a giden Mario Gomez konusunda çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş ile Fiorentina arasında yapılan sözleşmeye göre, Mario Gomez bu sezon siyah beyazlı takımda devam etmez ve italyan ekibi tarafından başka bir kulübe satılırsa bonservisin yüzde 50'sini Beşiktaş alacaktı.

Riekerink'ten derbi öncesi kartal pozu

Bu senaryonun gerçekleşmesi üzerine siyah beyazlı yönetim, Gomez'in Wolfsburg'a satşından gelecek bonservis parasının yarısını beklemeye geçti. Ancak oyuncunun satış bedeline ilişkin açıklama kafalarda soru işaretleri oluşturmuştu.

Yapılan açıklamada Mario Gomez'in Wolfsburg'a 1.5 milyon Euro'ya satıldığı ve Beşiktaş'a 750 bin Euro verileceği belirtilmişti.

Bu rakamı gerçekçi bulmayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman olayın peşini bırakmayarak yetkili makamlarla gerçekleştirdiği başvuruların karşılığını dün aldı.

Almanya Futbol Federasyonu, gönderdiği resmi evrakta transferin 7 milyon Euro'ya gerçekleştiğini bildirdi.

Fikret Orman bunun üzerine dün sabah soluğu Almanya'da aldı. Orman'ın Wolfsburg yöneticileriyle görüşerek, Fiorentina ile yapılan anlaşmayı gösterip, "İtalyanlar'a vereceğiniz 7 milyon Euro'nun yarısı bizim, hakkımız olan parayı almaya geldim" diyeceği öğrenildi.

Yorumlar
TREND HABERLER