ŞAMPİYONLAR LİGİ

Mascherano nasıl hile yapacağını öğrenmiş

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Barcelona'nın maçları sadece kalitesiyle kazanmadığı görüşünde...

Mascherano nasıl hile yapacağını öğrenmiş

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, Barcelona'nın harika bir takım olduğuna, ama kendi lehlerine çalışan başka güçlerden yardım aldıklarına inanıyor.

Başkent ekibi Salı akşamı Camp Nou'da oynanan Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında 1-1 berabere kalarak, ezeli rakiplerine toplam averajda 3-1 yenildiler ve elendiler.

Barça'nın Bernabeu'da oynanan ilk maçta 2-0 kazanırken Pepe ve Jose Mourinho'nun kırmızı kart görmesi çok tartışıldı. Ayrıca son maçta Gonzalo Higuain'in bir golü de sayılmadı. Ronaldo, Barça'nın maçları kolaylıkla kazanmasını sağlayan tek şeyin kaliteleri olmadığında ısrar ediyor.

Maçtan sonra gazetecilere konuşan yıldız oyuncu, "Bu maç imkansız bir görevdi. Bunu önceden biliyorduk. Böyle şeylerle yaşamaya alıştık. Finale ulaşma şansımızı ilk maçta elimizden aldılar. Burada da aynı şey oldu. Pek çok şey birarada gerçekleşti. Bernabeu'da ve burada olanları düşünmemiz gerek. Barcelona harika bir takım, ama bunun arkasında bir şeyler var. Barcelona karşısında 10 kişi oynamak, attığınız gol iptal edildikten sonra kazanmak zor. Pique bana dokundu ve ben Mascherano'nun üzerine düştüm. Liverpool'dayken böyle değildi: Barcelona'nın hilelerini öğrendi. Soyunma odası çok üzgün," dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER