FENERBAHÇE

Mathieu Valbuena'ya yönetimden ceza

Yönetim, 34 yaşındaki futbolcuyla çıkarken gösterdiği sinirli tavırları nedeniyle görüşecek. Tecrübeli orta sahaya para cezası da kesilebilir.

Mathieu Valbuena'ya yönetimden ceza

İlk 11'de başladığı Benfica karşılaşmasında oyundan alınmasına tepki gösteren Mathieu Valbuena'ya yönetimden uyarı geliyor.

Sarı-lacivertli yönetimin, oyundan çıkarken sinirli hareketler yapıp tepki çeken tecrübeli futbolcu ile görüşerek bu hareketlerinin hesabını soracak. Valbuena'nın karşılaşmadaki performansını da yeterli bulmayan yöneticilerin üstüne bir de agresif hareketler sergileyen Fransız futbolcuya para cezası kesebileceği gelen haberler arasında. 34 yaşındaki oyuncu için son dönemde gündeme gelen diğer opsiyon ise yolları ayırma üzerine...

Fenerbahçe'de şezlong krizi!

KOCAMAN'LA YEDEKTİ : Valbuena'nın performansının düşmesi ve ilerleyen yaşı nedeniyle zorda kalmak istemeyen Fenerbahçe yönetiminin, menajerini İstanbul'a çağırdığ belirtildi. Buna göre daha önce ABD ve Çin'den teklifler geldiği kaydedilen Valbuena için menajerine "Uygun bir teklif olursa gidebilir" deneceği vurgulandı. Yönetimin böyle bir durumda Valbuena'dan gelecek parayı yapılacak transferlerde kullanmayı planladığı ifade edildi. Valbuena'nın Kocaman döneminde yedek kalması sık sık gündeme oturmuştu.

Şenol Güneş ipleri sıkı tutuyor


ÇIKACAK BAŞKA ADAM YOK MUYDU? : Öte yandan Valbuena'nın oyundan çıktıktan sonraki tepkisi hakkında bir de flaş iddia ortaya atıldı. Buna göre çıkmasına sinirlenen Fransız futbolcu yedek kulübesinde çıldırdı. Elindeki su şişesini yere fırlattı. Valbuena'nın bu sırada Cocu'nun yardımcılarını da terslediği ve "Benden başka çıkacak oyuncu yok muydu" şeklinde sert bir tepki verdiği kaydedildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER