BEŞİKTAŞ

Maurizio Sarri Arena'da büyülendi

İtalyan teknik adam Sarri, galibiyet için geldiklerini ancak 1 puana razı olduklarını söyleyerek "Takımım çok iyi mücadele etti" dedi

Maurizio Sarri Arena'da büyülendi

Napoli Teknik Direktörü Maurizio Sarri, İstanbul'a galibiyet için geldiklerini ancak 3 puanı alamadıklarını söyledi.

Beşiktaş ile 1-1 biten maç sonrasında konuşan İtalyan teknik adam Sarri, "Çok zor bir maçtı. Takımım elinden geleni yaptı. İstediğimizi alamasak da güzel bir oyun vardı. Galip gelmek istiyorduk ama 1 puana razı olduk" dedi.

Beşiktaş Napoli maçından müthiş kareler

 Sarri, "Savunmada güçlü durduk. Orta sahada da topu iyi çevirdik. Bir çok pozisyon bulduk ama sadece 1'ini değerlendirdik. Bugün az gol attık. Genelde çok gol atan takımız. Bugün az gol atmamızın sebebi Beşiktaş'ın iyi defans yapması oldu. Takımımın oyunu yine de bana güven verdi. İlerisi için umut verdi. Futbolcularımın performansından Oyuncularıma teşekkür ediyorum" ifadesinde bulundu.

Beşiktaş yorumu

Napoli teknik direktörü Sarri, Beşiktaş'a 2 maçta 4 puan kaybettikleri yönündeki soru için de, "Beşiktaş ile oynadığımız ilk maçta en kritik hata Beşiktaş'a çok alan bıraktık.Hücum yapalım derken defansta açıklar verdik. Beşiktaş çok iyi bir ekip. Kim olursa olsun Beşiktaş'a karşı kolay maç oynayamaz. Kelimelerle ifade edemeyeceğim şekilde güzel bir stadı var ve taraftarları çok etkili. En etkili oyuncusu bana göre Tolgay Arslan oldu" yorumu yaptı.

"Gruptan lider çıkacağız"

İtalyan teknik adam, grupta liderlik koltuğunda olduklarını ve bundan sonra oynayacakları 2 maçı da kazanarak gruptan lider olarak çıkacaklarını da sözlerine ekledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER