DİĞER HABERLER

Mayweather McGregor boks maçı ne zaman yapılacak?

İzleyenleri ekran başına kitleyecek ve boks severlerin merakla beklediği Floyd Mayweather ile Conor McGregor arasındaki dev maçın tarihi belli oldu. Peki Mayweather-McGregor maçı ne zaman oynanacak? İşte o sorunun cevabı haberimizde...

Mayweather McGregor boks maçı ne zaman yapılacak?

Floyd Mayweather ile Conor McGregor arasındaki dev maçın tarihi belli oldu. Bütün dünyanın merakla beklediği karşılaşmanın Ağustos ayında oynanması bekleniyor. Mayweather-McGregor maçıyla ilgili detaylar burada olacak.

Bir süredir ringlerin kralı olan Floyd Mayweather ile Conor McGregor'un dev bir boks maçında karşı karşıya geleceği konuşuluyordu.

Mayweather-McGregor boks maçı ne zaman yapılacak?

Kulislerde kulaktan kulağa dolaşan söylentiler sonunda gerçek oldu. Maçın 26 Ağustos'a ayarlandığı belirtiliyor. Karşılaşma Los Angeles'taki MGM Grand Garden Arena'da gerçekleşecek.

Floyd Mayweather ve Conor McGregor'un kişi başına 100 milyon dolarlık bir dövüş için anlaşma sağladığı ancak İrlandalı dövüşçünün Mayweather'dan biraz daha az kazanacağı iddia edildi.

Türkiye - Slovakya basketbol maçı saat kaçta hangi kanalda?

Floyd Mayweather kimdir?

Asıl ismi Floyd Joy Sinclair olan Amerikalı boksör, 24 Şubat 1977 tarihinde yaşama gözlerini açtı. Sikletinde hala yenilgisiz bir şekilde kariyerini sürdüren Floyd Mayweather, kariyeri boyunca şampiyonluklar yaşamıştır. Günümüzde WBA, WBC, IBO, IBF ve IBA dünya şampiyonu konumundadır.

Floyd Mayweather'ın serveti ne kadar?

Sadece bir maçtan 180 milyon dolar kazanan ünlü boksörün servetinin bir milyar doların üzerinde olduğu iddia ediliyor. Ünlü sporcu, kariyeri boyunca 48 maçta ringe çıktı ve hiç yenilgi almadı. Garajında 88 lüks otomobili bulunan Mayweather, servetini hayranlarından saklamıyor. Sosyal medya hesaplarında deste deste parayla poz vermekten çekinmeyen Mayweather, yolculuklarını da özel jetiyle yapıyor.

Floyd Mayweather

Lakabı: Para, Tatlı Çocuk

Ağırlık: 68 Kg

Boy: 1,72 m

Kariyeri: 49 galibiyet, 0 yenilgi, 26 nakavt

Conor McGregor kimdir?

Conor Anthony McGregor (d. 14 Temmuz 1988, Dublin), İrlandalı karma dövüş sanatları ustası. Eski UFC tüy sıklet, şimdiki UFC hafif sıklet şampiyonudur.

McGregor 2008 yılında MMA antrenmanlarına başladı. 2012'de Cage Warriors tüy sıklet ve hafif sıklet şampiyonu olmayı başardı. 2013 yılında UFC ile sözleşme imzaladı ve 2015 yılında UFC 194'te Jose Aldo'yu 13 saniyede nakavt ederek UFC tüy sıklet şampiyonu oldu. Bu nakavt UFC unvan maçları tarihinin en hızlı nakavtı oldu. 2016 yılında UFC 205'te Eddie Alvarez'i nakavt ederek hafif sıklet şampiyonu oldu ve UFC tarihinde 2 sıklette şampiyon olan ilk dövüşçü oldu.

Conor McGregor

Lakabı: Adı çıkmış

Ağırlık: 70 Kg

Boy: 1,72 m

Kariyeri: 19 galibiyet, 3 yenilgi, 17 nakavt

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER