SÜPER LİG

McGregor'dan ilginç taraftar yorumu

Beşiktaş'tan Hull City'ye transfer olan Allan McGregor, kısa süreli Türkiye deneyimini anlattı.

McGregor'dan ilginç taraftar yorumu
Beşiktaş'ın eski kalecisi Allan McGregor, İngiltere'de yaptığı açıklamada Beşiktaş seyircisinin farkını anlattı.

Premier League ekiplerinden Hull City'ye transfer olan İskoç eldiven, "Aslında Galatasaray ile oynanan ilk maçta sakattım. Ligin açılış maçıydı. Stadyum kıyım yeri gibiydi ve göz açısı bir haldeydi. Bizim taraftarlarımız otobüse saldırmışlardı" diyerek sözlerine başladı.

"Otobüs durmak zorunda kaldı ve bu çok kötü oldu. Yangın çıkışı dışarıdan kırılmıştı ve gidiş yoktu. Ve bunu yapan kendi taraftarlarımızdı" diyen McGregor, "Türkiye'de taraftarlar gerçekten sıyırmış. Bunu son maçımda da gördüm" ifadelerini kullandı.

İnönü Stadı'ndaki son maç olan Gençlerbirliği karşılaşması öncesinde polislerle taraftarlar arasındaki gerilimden bahseden McGregor, "Beşiktaş, eski stadındaki son maçta Gençlerbirliği'ne karşı oynuyordu. Maçtan önce uzun bir süre stada gidemedik çünkü polis, taraftarlara biber gazı kullanmıştı. Gerçekten çılgınca bir ortamdı ancak ben bu atmosferi harika bulmuştum." dedi.

McGregor, "Şahsen Rangers forması ile Celtic'e karşı oynadığım zamandan daha iyi hissettim. Çünkü çok fazla taraftar vardı. Bazen kendi sesinizi bile duyamazdınız. Türkiye'de çok güzel 1 yıl geçirdim." diyerek sözlerini 'iyi' bağladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER