BAŞAKŞEHİR

Medipol Başakşehir transfer iddialarına cevap!

Medipol Başakşehir Asbaşkanı Mustafa Saral, Cengiz Ünder ve Edin Visca etrafında şekillenen transfer iddialarını yanıtladı

Medipol Başakşehir transfer iddialarına cevap!

Süper Lig'de 2016-17 sezonunu Beşiktaş'ın ardından ikinci sırada tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi'ne gitmeye hak kazanan Başakşehir'de genç yıldız Cengiz ve tecrübeli isim Visca'nın Avrupa'ya gidebileceği söylenen iddialara Mustafa Saral'dan yanıt geldi

Canlı yayına konuk olan Saral, PSV'den Cengiz için herhangi bir teklif almadıklarını ifade ederken "Gelse gurur duyarız ama Cengiz ile ilgili bu anlamda bir tasarrufumuz da yok. Cengiz Ünder 1 yıl daha kalacak. Cengiz, sadece bizim için değil, Milli Takım için de bir gurur kaynağı. Kendi aramızda konuştuğumuzda Sayın Abdullah Avcı da futbolcumuzun planları arasında olduğunu söyledi. Cengiz’in takımda kalmasını kararlaştırdık." şeklinde konuştu.

"VISCA'YA TEKLİF YOK"

Edin Visca konusuna da değinen Mustafa Saral, "Biz Edin Visca ile daha önce bir sözleşme uzattık. Kendisiyle yola devam ediyoruz. Bize gelen, ulaşan herhangi bir transfer teklifi yok." sözlerini kullandı.

"CLICHY'DE OLUMLU SONUÇ YOK"

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Manchester Cityli Gael Clichy'yi ise transfer edemediklerini ifade eden Saral, "Gael Clichy konusunda teklifimizi sunduk ve beklemeye geçtik ancak bu transfer olmayacak. Olumlu bir sonuç yok. Bu transfer bizim için kapandı görünüyor." dedi.

Elfsborg Holmen'i transfer etmek için kampanya başlattı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER