SPOR MEDYASI

Mehmet Baransu'dan şok suçlama!

Habertürk ekranlarında Ece Üner'in sorularını yanıtlayan Mehmet Baransu öyle iddialarda bulundu ki...

Mehmet Baransu'dan şok suçlama!
GAZETECİLER.COM/ Şike tartışmaları ekranda tozu dumana katarken tartışmanın taraflarından bir haline gelen Taraf yazarı Mehmet Baransu'dan ilginç bir iddia daha geldi.
 
 
Deneme

Habertürk ekranlarında Ece Üner'in modere ettiği 'Enine Boyuna'da konuşan Baransu Star yazarı Ergun Babahan'ı zor durumda bırakacak bir iddiada bulundu. Ece Üner, başta Cengiz Çandar olmak üzere medyada yer alan bazı yorumlara dikkat çekerek "Fenerbahçe, 28 Şubat uygulamalarına maruz kalıyor" iddialarını tartışmaya açtı. Mehmet Baransu yanıt olarak medyada bir çok yorumcunun fanatik taraftar bilinciyle hareket ettiğini söylerken Cengiz Çandar'ın da taraftar olarak bu iddiaları ortaya attığını savundu. Çandar'ın dışındaki bazı gazetecilerin ise iki yüzlü davrandığını kaydeden Baransu isim vererek Ergun Babahan'ı hedef aldı.

 
Ece Üner: Ergun Babahan'ı mı kastediyorsunuz?
 

Mehmet Baransu: Evet Ergun Babahan'ı kastediyorum... 
 

ERGUN BABAHAN BANA AZİZ YILDIRIM İÇİN ZAMANINDA DEDİ Kİ...

Baransu, Ergun Babahan'ın kendisine telefonda Aziz Yıldırım için bilgi vererek "bitirin artık bu adamı" dediğini ama şimdi de "Aziz Yıldırım neden içerde?" diyerek bambaşka bir tutum aldığını söyledi:


Mehmet Baransu: Bazı gazeteciler hatta gazete yöneten bazı gazeteciler Aziz Yıldırım'ı savunur gözüküyor. Ama sadece tribünlere oynuyorlar. Ekranlarda hatta benim yanımda bile savunuyor ama zamanında beni telefonla arayıp 'Bu Aziz Yıldırım Genelkurmay'la içli dışlıdır, bulun bir şeyler artık bu adamı bitirin" diyen adam şimdi Aziz Yıldırım'ı savunuyor. Cengiz Çandar'ı ayırıyorum, tribünlere oynamak sözünü onun için söylemiyorum. 
 
 
O Ses Kaydı Yayınlanırsa Koltukta Bir Dakika Bile Oturamaz
 
Ayrıca programaMehmet Baransu'nun ses kaydı iddiası damgasını vurdu.

Son günlerde futbol kamuoyunu meşgul eden bir ses kaydı iddiası olduğunu dile getiren Baransu, ses kaydının 1,5 dakikalık bölümünü dinlediğini ve ses kaydının yayınlanması halinde 'Yer yerinden oynar' dedi.

 

YILDIRIM DEMİRÖREN'İ SES KAYDI VAR
Son günlerde ortalıkta dolaşan bir ses kaydı olduğunu söyleyen Baransu 'Bir haftadır ortalıkta dolaşan bir ses kaydı iddiası var. Yıldırım Demirören'le iki tane Fenerbahçe yöneticisi arasında geçen bir ses kaydı iddiası. İlk Twitter'da dillendirildiğinde ciddiye almadım ama yazan kişilerle görüştüm ama ellerinde kayıt yoktu. Ancak dün ısrarla spor basınındaki kişiler ve spor yazarları ses kaydının bir internet sitesinin elinden olduğunu ve yayınlayacağını söylediler.'

SES KAYDINI DİNLEDİM[page_end]

Bende bir kaç arkadaşla konuştum ve o arkadaşlara 'Benim bunlara inanasım yok' dedim. 'Senin elinde ses kaydı var mı' dedim 'Var' dedi. 'Buna da inanmıyorum' dedim 'O zaman bekle' dedi. Bana telefonda 1,5 dakika dinletti. Ben telefonda 1,5 dakika telefonla bir ses kaydı dinledim. Sonra bu işi yayınlayacak internet sitesini aradım ve 'Yayınlayacak mısınız?' dedim. Bana 'Bugün yayınlama kararı aldık onu konuşuyoruz. ' dedi. 'Ses kaydı elinizde var mı?' diye sordum 'Dökümlerin tamamı var, dinledik yayınlayacağımıza karar verdiğimiz zaman da ses kaydı ile birlikte koyucağız' dediler.' ifadelerini kullandı.

O KAYIT YAYINLANIRSA KOLTUKTA OTURAMAZ
İnternet sitesinin ses kaydını yayınlamayacağını söyleyen Baransu 'Son konuştuğumda bana toplantıda aldıkları karar gereği yayınlamama kararının ağır bastığını söylediler. Yayınlamama nedenlerini sorduğumda ise mahkemeden korktuklarını söylediler. Ama ben 1,5 dakika bir ses kaydı dinledim. Konuşmalar çok benzer konuşmalar. Ve dinlediğim kısım yayınlanırsa gerçekten yer yerinden oynar. Ki dökümleri bazı internet sitelerinde yayınlamışlar. Eğer o ses kaydı ortaya çıkarsa bir dakika bile kalamaz o koltukta. Ses kaydı yayınlanırsa hem kulüpte hem de federasyonda çok ciddi değişimler olur. UEFA o zaman 8 yıl değil, 15 yıl bile ceza verebilir.' dedi.

CANLI YAYINDA SERT ATIŞMA
Baransu'nun sözlerinden sonra konuşan BJK Divan Kurulu Üyesi Avukat Ali Rıza Dizdar ise Baransu'nun yargısız infaz yaptığını söyledi. Bu sözlerde sonra Baransu ile Ali Rıza Dizdar arasında sert bir tartışma yaşandı.
  
BABAHAN DAVAYA BAKAN SAVCILARI TWITTER'DAN BOMBALADI[page_end]


Diğer yandan Ergun Babahan ise şike soruşturmasına yönelik sert eleştirilerine devam diyor. Star yazarı, bugün Twitter'da yaptığı yorumlarda "Düzmece deliller, medyaya yapılan servislerle onlarca insan aylardır tutuklu yargılanıyor" diyerek polis ve savcılara yönelik eleştirilerine devam etti. 
 


İşte Babahan'ın Twitter'daki şike yorumları:

Polis ve özel yetkili mahkeme bu işi hesaplaşma moduna sokmasaydı, Federasyon zamanında ve doğru bir karar verirdi ve bu rezillik yaşanmazdı


Sorun, futbolu da, sakallı hocaları da, gazetecileri de yargı eliyle terbiye etmek isteyen anlayıştan kaynaklanıyor
 

Fenerbahçe camiasını, Yıldırım başta yöneticilerine yapılan muamele isyan ettirdi. Trabzon da hakkı olan kupanın elinden alındığına inandı
 

Bu iddianameden hiçbir şey çıkmayacağını ilk gün söyledim hala da aynı fikirdeyim


Bu dava zorlama ve düzmece bir davadır. Sakallı Ahmet Hoca da aynı nedenle içerdedir açıkçası


Düzmece deliller, medyaya yapılan servislerle onlarca insan aylardır tutuklu yargılanıyor. Bu adalet açısından korkutucu bir gelişme
 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER