FENERBAHÇE

Mehmet Demirkol: Aziz Yıldırım'ın heykeli dikilir!

Gaziantepspor - Fenerbahçe maçını değerlendiren yorumcu Mehmet Demirkol çarpıcı ifadeler kullandı.

Mehmet Demirkol: Aziz Yıldırım'ın heykeli dikilir!

NTV Spor canlı yayınında Gaziantepspor - Fenerbahçe maçını değerlendiren yorumcu Mehmet Demirkol çarpıcı ifadeler kullandı.

Mehmet Demirkol'dan Aykut Kocaman ve Fenerbahçe yorumu...

Yönetim Kocaman'ı istiyor. Kadroya baktım, Fenerbahçe'nin bu kadrosundan sadece 4 futbolcu Aykut Kocaman'la çalışmış. Ama yönetim Aykut Kocaman'ı istiyor belli ki. Aykut Kocaman, İsmail Kartal, hocadan ziyade hocayı kimin seçtiği önemli.. Hocayı seçenler yanlış yapıyor. Aykut Kocaman'ın gelmesi demek, Alex gibi futbolcuların Fenerbahçe'de oynamaması demek… O daha düz oyuncuları seviyor.

Robin van Persie için transfer iddiası

Aykut Hoca Alex'i gönderdi, daha düz adamları aldırdı ve oynattı. Aykut Hoca Fenerbahçe'de 5 kez istifa etti. 3 kez de teknik direktörlüğü bıraktı. İyi düşünmek lazım... Doğru ismi seçeceklerini nereden bileceğiz. Aziz Yıldırım, "Burada olduğum sürece Aykut Hoca buraya gelemez" dedi. 15 gün sonra "Kulüp menfaatleri için olabilir" dedi. Fenerbahçe Yönetimi sürekli yanlış seçimler yapıyor. Advocaat'tan sonra doğru hocayı seçeceklerini nereden bileceğiz?

Fenerbahçeli 3 futbolcu soyunma odasında kavga etti

OLMAYACAK İŞ VAR

Ali Koç demedi mi başkan adayı olacağım diye.. Karar değiştirmediyse çıkar söyler. Bu yönetimde sürekli yanlış oluyor... Aykut Hoca'nın futbolu, anlayışı Fenerbahçeli taraftarları mutlu etmez. Oyunu hızlandıracak bir şey lazım.

Koş, koş, koş... Topu koşturmak lazım... Aykut Kocaman'ı ben de çok severim, "Kral Aykut" yani. Ama olmayacak iş var.. Fenerbahçe altyapısından bir oyuncu, Neustadter kadar oynayamıyorsa, o altyapıyı kapatmalı! Bu bir vizyon!


HEYKELİ DİKİLİR

Çok iddialı bir şey söylüyorum. Fenerbahçe'ye bu yönetimle, bu anlayışla Guardiola'yı, Mourinho'yu getir olmaz! 2 stoperine 8 milyon Euro maaş veriyorsun, orta sahada top yapacak adamın yok! Bunu değiştirmek lazım. Van Persie sakat... Alındığında da sakattı... Vitor Pereira 12 puan daha fazla toplamıştı. Geri mi çağıralım yani? Aziz Yıldırım bugün bıraksa 5 yıl sonra heykeli dikilir. Hep çok iyi anılacaktır Fenerbahçe'de... Advocaat memleketteki en iyi Fenerbahçe eleştirmeni...

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER