BEŞİKTAŞ

Mehmet Demirkol canlı yayında özür diledi

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, ilk maçta hata yaptığı için "Affetmeyeceğim" dediği kaleciden bu kez özür diledi.

Mehmet Demirkol canlı yayında özür diledi

Beşiktaş'ın Lyon'la oynadığı rövanş maçında yaptığı kurtarışlarla yıldızlaşan İspanyol kaleci Fabri, sosyal medyayı salladı. Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, ilk maçta hata yaptığı için "Affetmeyeceğim" dediği başarılı file bekçisinden özür diledi.

Beşiktaş'ın Lyon'a penaltılarla mağlup olup UEFA Avrupa Ligi'ne veda etmesinin ardından futbol kamuoyunda büyük bir üzüntü yaşanıyor.

Konuyla ilgili olarak futbol yorumcusu Mehmet Demirkol maç sonunda açıklamalarda bulundu. Demirkol'un Mitrovic ve Fabri ile ilgili kullandığı söz dikkati çekti.

Lyon'dan Beşiktaş'ı çıldırtacak paylaşım

Mehmet Demirkol'un açıklamaları şöyle;

"Fabri'den özür diliyorum, ilk maçtan sonra onu affetmeyeceğim demiştim. Fabri bugün öyle kurtarışlar yaptı ki ben onu affettiğim gibi onun bize hakkı geçti."

Mitrovic'e eleştiri

“Mitrovic’e penaltılarda nasıl sıra geldi? Fabri bile daha iyi tercih olabilirdi Mitrovic yerine. İlk maçta Fabri’nin hatası skora yazık etti. Beşiktaş’a da yazık etti. Bugün de Fabri’nin performansına yazık oldu. Kendisini affettirmenin ötesine geçti. Fabri iki tane inanılmaz top kurtardı. Beşiktaş’ın da kaçırdıkları var. Ama şunu söylemek gerekiyor. Mitrovic Beşiktaş ayarında bir futbolcu değil. Genç bir oyuncu gibi değil de emekliliğine yaklaşmış bir oyuncu gibi Mitrovic. Ayakları gitmiyor”

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER