SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol: Cüneyt Çakır gözümüzün önünde eriyor

Karabükspor-Galatasaray maçında tartışmalı kararlara imza atan Cüneyt Çakır'ı eleştiren Demirkol, birbirinden ilginç ifadeler kullandı.

Mehmet Demirkol: Cüneyt Çakır gözümüzün önünde eriyor - Sayfa 1

Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında günün gazete manşetlerini ve gündemi değerlendirdi. Birbirinden çarpıcı ifadeler kullanan Demirkol'un açıklamalarından satır başları şöyle:

Mehmet Demirkol: Cüneyt Çakır gözümüzün önünde eriyor - Sayfa 2

FENERBAHÇE KAVGA ÇIKARTTI Fenerbahçe 10 puan geriye düşmüş olsaydı, bugünkü Beşiktaş galibiyetiyle işler karışırdı. İsyan etti Fenerbahçe ve Başakşehir’e “vermeyeceğim” dedi. Fenerbahçe, ilk 35 dakikada resmen kavga çıkarttı. 35 dakika boyunca rakibe nefes aldırmadı. Abdullah Avcı maçı final maçı değil diye düzeltse de buna uysa, istediğini alabilirdi.

Mehmet Demirkol: Cüneyt Çakır gözümüzün önünde eriyor - Sayfa 3

ADVOCAAT'IN HAZIRLIĞI AVCI'DAN İYİ Fenerbahçeli futbolcular, Fenerbahçe seyircisi maçı final olarak gördü. Buna uymak gerekiyor. Başakşehir’i durdurmak için ne gerekiyorsa yaptılar. Mehmet Batdal, Emre, Cengiz, Visca’ya birebir oynadılar, onları kıpırdatmadılar. Advocaat’ın hazırlığı, Avcı’nın hazırlığından iyiydi.

Mehmet Demirkol: Cüneyt Çakır gözümüzün önünde eriyor - Sayfa 4

CEHENNEME ÇEVİRİRSEN İYİ OLUYOR Advocaat oyundan memnun değil. Oyuncu istiyor hatta. Fenerbahçe, ilk 35 dakikada resmen kavga çıkarttı. 35 dakika boyunca rakibe nefes aldırmadı. Fenerbahçe, Başakşehir'i durdurmak için ne gerekiyorsa yaptı. Özellikle Salih 35 dakikada 3 maçlık performans sergiledi. Fenerbahçeli oyuncular ve özellikle yöneticiler Türkiye'de bu tip maçların nasıl kazanacağını çok iyi biliyorlar. Ortalığı ne kadar karıştırırsan, cehenneme çevirirsen, o kadar iyi oluyor. Türkiye'de kaosa sürüklemek gerekiyor. Seyirci de gaza geliyor ve bir tane bulunca da işi bitiriyorlar.