GALATASARAY

Mehmet Demirkol Deniz Ateş Bitnel için tavsiyede bulundu

Fanatik gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, bugünkü yazısında Deniz Ateş Bitnel'i kaleme aldı.

Mehmet Demirkol Deniz Ateş Bitnel için tavsiyede bulundu

Mehmet Demirkol, dün gecenin olay hakemi Deniz Ateş Bitnel hakkında, ''Doktora gidip muayene olmalı. Allah şifa versin'' dedi. 

İşte o yazının bir kısmı:

''Salih’in kırmızısı kesin doğru. Gösterdiği de gördüğü de. İki penaltı da yanlış. Hemen öncesinde Sabri’nin Marin’e yaptığı ise verilmeyen bir penaltı. Sonunda ise 1 dakika maçı uzatıp onu bile tamamlayamama pozisyonuna düşen, kaçan bir hakem. Peki bunu gerektirecek bir tansiyon mu var? Asla. Neredeyse faul yapmaktan imtina eden 22 oyuncu. Galatasaray’ın sadece santrfor performansı eksikti oysa. Oyunu başta Sabri istiyorlardı. Podolski yanıyordu.

Deniz Ateş Bitnel'e kart gösteren Salih Dursun konuştu

ALLAH ŞİFA VERSİN

Trabzon’da Marin yüksek standartla oynuyordu. Tansiyonun olmadığı zaten bir o kale bir bu kale oyundan belli. Tüm orta saha tedbirlerine rağmen istedikleri sertliği sağlayamadıkları oyundan belli. Tansiyon olmayıp tertemiz bir oyun olunca hakem gerekli sertliği göstermek gerektiğini düşündü herhalde. Önce oyunu bozdu, sonra mızıttı oyunu ve oyunu bırakıp kaçtı. Ben TFF’nin yerinde olsam oynanması gereken son 3-4 dakikayı yeniden oynatırım. Hakemi de muayeneye yollarım. Mutlak bir sorunu olmalı. O yüzden eleştirmiyorum. Allah şifa versin diyorum.'' 

MEHMET DEMİRKOL'UN YAZISINI TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar
TREND HABERLER