FUTBOL

Mehmet Demirkol: Josef ve Ozan'ı hemen kovun

Mehmet Demirkol, Vardar-Fenerbahçe maçında forvete destek vermeyen Josef ve Ozan'ı sert bir dille eleştirdi.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, play-off turu ilk maçında deplasmanda Vardar'a 2-0 yenildi. Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Ozan Tufan ve Josef de Souza'ya yüklendi.

OMURGA YOK

“Net bir omurga oturtmak lazım. Östersunds-Galatasaray maçından sonra orta saha ile ilgili konuştuk. Bugün aynısını tarif edebiliriz. Fenerbahçe’nin savunma omurgası yok. Kazaya uğrayabiliryosun. İşte sakar kaleci. Orada ne yapıyor Kameni? Bir savunma fiyaskosu var. Şu tarihte hala omurga oturtulamadı. Omurga olmadığı zaman topu hızlı çevirmek zor oluyor. Alper’den 10 numara yaratmaya çalışmak ayıptır. Fenerbahçe’nin hala 5 oyuncu ve kaleci alması lazım. Hala kaleci, golcü, orta saha, sol bek lazım. Fenerbahçe bu sol bekler ile mi oynayacak? Allah kolaylık versin. Büyük takım bunlarla uğraşmaz.”

BAVULLARINI ELLERİNE VERECEKSİN

Öte yandan karşılaşmanın 27. dakikasında yaşanan bir pozisyonu değerlendiren Mehmet Demirkol, Fenerbahçe’nin atağa çıktığı sırada Ozan Tufan ve Josef de Souza’nın sahada yürümesine sert tepki gösterdi. Demirkol, “İstanbul’da Atatürk Havalimanı’na indikleri anda hemen bavullarını ellerine vereceksin” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
TREND HABERLER