SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol MHK'yı yerden yere vurdu

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Deniz Ateş Bitnel'e FIFA kokartı takan MHK'yı ağır ifadelerle eleştirdi..

Mehmet Demirkol MHK'yı yerden yere vurdu

Yorumcu Mehmet Demirkol, olaylı Galatasaray Trabzonspor maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel ve MHK başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nu yerden yere vurdu..

NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi'nde konuşan Demirkol, gündeme damgasını vuran Galatasaray - Trabzonspor maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel ve MHK Başkanı Kuddusi Müftüoülu'nun düzenlediği basın toplantısına ilişkin ise şu ifadeleri kullandı:

Mehmet Demirkol hakemi taklit etti güldürdü 


"İtalya'dan hakem getireceksin. Getirebilir misin? Getiremezsin. Adam ülkesinde kendi maçını yönetecek. İyi hakem bulmak çok zor. İyiler zaten kendi liginde maç yönetiyor. Dün MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nu izledim, sanki İsviçre'de oynanmış bir maçta hata yapılmış gibi bahsediyordu. Kuddusi Müftüoğlu dün çok rahat bir şekilde konuştu. Apartman yönetiminde böyle konuşma yapsan kimse dinlemez seni. Çok kötüydü ama normal standartlarda kötüye geldi iş. O zaman TFF Başkanı Yıldırım Demirören niye basın toplantısı düzenliyor. Deniz Ateş Bitnel'e 16 maçta FIFA kokartı takılmış. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Daha kaç tane büyük maç yönetmiş?"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER