SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol o pozisyon için ne dedi?

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe-Akhisar karşılaşmasında tartışmalara neden olan penaltı pozisyonunu değerlendirdi.

Mehmet Demirkol o pozisyon için ne dedi?

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin, sahasında Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup ettiği maçın ardından Ntv Spor yorumcusu Mehmet Demirkol karşılaşmayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Çok tartışılan penaltı pozisyonunu değerlendiren Demirkol, şu sözlere yer verdi:

"100% kırmızı kart çıkmalıydı..."

Pozisyona baktığımızda Cikalleshi'nin bariz gol şansı yok mu? Var. Volkan'ın topla ilgisi var mı? Yok. %100 kırmızı kart çıkmalıydı.

"Böyle hareketsizlik olmaz..."

Penaltı pozisyonundan önce Kjaer'in pas atabileceği kimse yok. Defanstan top almaya gelen kimse yok. Böyle oyun, böyle hareketsizlik olmaz. Takımda istek yok.

Galatasaray'da kimin heykeli dikilmeli?

"Puan farkı 10 olsa bile..."

Fenerbahçe'nin ikincilik şansı bulunuyor. Galatasaray yarın Başakşehir'i yenerse puan farkı azalacak. Ancak Fenerbahçe'de o istek yok. Puan farkı10-12 bile olsa bırakmayacaksın, sonuna kadar kovalayacaksın.

"Fenerbahçe seyircisi daha sezon başında..."

Fenerbahçe seyircisi zaten daha sezon başında inancını kaybetmişti. Bu yönetim, bu vizyonsuzluk onları yarıştan kafa olarak kopartmıştı.

"10 numara transferi Fenerbahçe'yi kurtarmaz..."

"10 numara transferi Fenerbahçe'yi kurtarmaz. Bu Fenerbahçe, 10 numaraları bitirir. O tür futbolcuları bitiren bir oyun oynuyor Fenerbahçe. Bazı şeylerin değişmesi lazım. Önümüzdeki sezon büyük ihtimalle Aykut Kocaman'ı göreceğiz takımın başında."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER