SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol'dan 3 büyükler için çarpıcı sözler!

Spor yorumcusu ve yazarı Mehmet Demirkol, 3 büyüklerin transfer politikasını değerlendirdi.

Mehmet Demirkol'dan 3 büyükler için çarpıcı sözler! - Sayfa 1

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, 3 büyükler için önemli açıklamalarda bulundu. İşte Demirkol'un çarpıcı tespit ve sözleri:

Mehmet Demirkol'dan 3 büyükler için çarpıcı sözler! - Sayfa 2

TAKIMI HOCA AYAKTA TUTUYOR Wilfried Bony, bildiğimiz oyuncu. Aboubakar'dan iyi. Ama şu anda başka bir oyuncu gibi. Onda da Babel'e benzer bir durum var, çok kopuk kopuk. Ama orada da güven hoca. Ben Beşiktaş'ın transfer komitesinin kötü çalıştığını düşünüyorum. İşi ayakta tutan hoca şu anda, %100 o.

Mehmet Demirkol'dan 3 büyükler için çarpıcı sözler! - Sayfa 3

ETO'O ŞENOL HOCAYI ŞAŞIRTABİLİR Afrika spor tarihinin en çok parası olan oyuncusu. 100 milyon eurodan daha yüksek bir rakama hükmediyor. Çok zengin. Beşiktaş'tan alacağı paraya temel olarak ihtiyacı yok, ama istiyor. Eto'o birkaç ayrı takımda başka başka şeyleri oynayabilmiş bir santrafor. Şenol hoca, 3., 4. antrenman ve ilk maç sonrası, ya bu adam dışarıda göründüğünden de iyiymiş diyebilir. Çok örneği var bunun. Eto'o'nun Şenol hocayı da şaşırtabileceğini düşünüyorum. Olabilir, hayır demek çok zor Eto'o'ya. Eto'o transferi olursa, Şenol hocanın fikrinin değişeceğini düşünüyorum. Eto'o pivot santrafor mudur? Evet, pivot santrafordur. Her türlü özelliği var. Bu adama Fenerbahçe, Beşiktaş maçında nasıl gidecek dersin, ama gidiyor. %100 fit mi, değil. Çok hırslı ama.

Mehmet Demirkol'dan 3 büyükler için çarpıcı sözler! - Sayfa 4

BABEL TEMBEL BİR OYUNCU Babel tembel. Belki dönüşecek adam. Liverpool'da olmayan, sonra olmayan, sonra olmayan, belki bugün olacak. Çok yetenekli ama, çok tembel. Tembellik çok korkunç bir şeydir. Aşabilirsin, ama tembel adam, oyun içinde kopuyor, gidiyor. Tembellik aşılırsa zaten, çok yetenekli oyuncu, o konuda kim ne diyebilir ki? Ama kopup gidiyor, hoca dayanamaz öyle şeylere. Onu çözerse, iyi değil, mükemmel bir transfer olur.