SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol'dan çarpıcı Aziz Yıldırım yorumu

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol NTVSpor'da yayınlanan Spor Servisi programında günün öne çıkan gazete manşetlerini değerlendirdi.

Mehmet Demirkol'dan çarpıcı Aziz Yıldırım yorumu - Sayfa 1

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol NTVSpor'da yayınlanan Spor Servisi programında günün öne çıkan gazete manşetlerini değerlendirdi. Demirkol, Fenerbahçe, Advocaat ve Aziz Yıldırım ile ilgili birbirinden çarpıcı ifadeler kullandı. İŞTE MEHMET DEMİRKOL'UN AÇIKLAMALARI:

Mehmet Demirkol'dan çarpıcı Aziz Yıldırım yorumu - Sayfa 2

"BİZİM PLANIMIZ BU DEĞİLDİ" Advocaat maçtan sonra şunu söyledi aslında; 'Bu Salih ile Fernandao niye önde bastılar bizim planımız bu değildi, yarın yine konuşucam onlarla bizim geride beklememiz gerekiyordu' diyor.

Mehmet Demirkol'dan çarpıcı Aziz Yıldırım yorumu - Sayfa 3

"KAYSERİ ORTA SAHAYI ÇOK İYİ ALDI" Sergen Yalçın çok iyi plan yapmış uzayan bir Fenerbahçe'yi 5'e 2 ortasahada (Souza ile Topal Salih'ten 50 metre uzaklıktaydı) Kayseri burayı çok iyi aldı. Varela ve Güray'la kanadı çok iyi açtılar. Lens'e oyun hep sırtından geldi. Tersten atıcaksınız Lens'e yoksa dayak yiyor. Fenerbahçe bunu yapamadı.

Mehmet Demirkol'dan çarpıcı Aziz Yıldırım yorumu - Sayfa 4

"BU KABUL EDİLEMEZ" Fenerbahçe 4-1 yenilir olabilir ama 58.dakikadan 90 dakikaya kadar pozisyona girmemesi olamaz. Fenerbahçe'nin 7 tane kaçırıp 3 kontra ataktan 4-1 mağlup olması kabul edilebilir ama bu edilemez.