SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol'dan çarpıcı derbi yorumu

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylarla ilgili konuştu.

Mehmet Demirkol'dan çarpıcı derbi yorumu - Sayfa 1

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylarla ilgili konuştu. İşte Mehmet Demirkol'un açıklamaları; "Derbi maçında birinci uzatma 1 dakika 45 saniye oynanmış 5 dakikalık uzatmada... Bunu yapanlar kim 4 yerli oyuncu varsadece... Beşiktaş'ta bir Fenerbahçe'de üç oyuncu..."

Mehmet Demirkol'dan çarpıcı derbi yorumu - Sayfa 2

"Oğuzhan Arsenal alt yapısında yetişmiş. Cenk Almanya'da yetişmiş. Bu adamları biz yayılmacı kültürümüzde potada eritmişiz. Bizim futbol kültürümüzü değiştirmesi için yapılması gerekiyor bu transferlerin."

Mehmet Demirkol'dan çarpıcı derbi yorumu - Sayfa 3

"Sahada öyle bir noktaya geliyor ki iş Türkiye'de sorun çıkmayacak Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı ikili futbolcular kim deseler Oğuzhan ve Robin van Persie denirdi ama öyle olmadı."

Mehmet Demirkol'dan çarpıcı derbi yorumu - Sayfa 4

"Genç futbolculara söylüyorum sosyal medyadan etkilenmeyin. Van Persie Oğuzhan'a ayıp etti, Oğuzhan da onu sildi. Van Persie her yönüyle haksız diyelim. Ben Oğuzhan'ın yerinde olsam hemen uzaklaşırım oradan. Bir tecrübeli bir oyuncu bir şeyin peşinde der hemen uzaklaşırım oradan... Tribünden sizin başka takımdan oyuncuyla ilişkinizi istemeyenler olur bunlardan etkilenmeyin."