SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol'dan Fatih Terim ve Mircea Lucescu iddiası

Yazar Mehmet Demirkol, gündemdeki konuları değerlendirirken Mircea Lucescu ve Fatih Terim hakkında ilginç bir iddia ortaya attı.

Mehmet Demirkol'dan Fatih Terim ve Mircea Lucescu iddiası

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın gündemini değerlendirdi.

Galatasaray gündemi hakkında konuşan Demirkol ilk olarak “Igor Tudor gidecekse, yönetimin de gitmesini beklerim. Bana ‘Tudor ile olmuyor’ dersen ben de ‘Senle olmuyor’ derim. Bu kaçıncı yani…” ifadelerini kullandı.

“LUCE OĞLUNU GETİRİR”

“Lucescu’ya futbolun başına geç derseniz, o Tudor’u gönderip oğlunu getirir.”

Rüştü Reçber'den Fatih Terim'in mektubuna yanıt

İLGİNÇ TERİM İDDİASI

Lucescu’nun milli takımımızla bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Fatih Terim, Galatasaray’a; Lucescu milli takıma olabilir. Bunlar konuşuluyor…

YENİ ZIDANE OLACAKTI

“Hatem Ben Arfa ilk seyrettiğimde bence “Yeni Zidane” olmaya en yakın adamdı. Çok yetenekli bir oyuncu ancak bunun karşılığını hiç bulamadı.”

KOCAMAN UĞRAŞIR

“Aykut Kocaman uğraşır. Uğraşmak gereken bir oyuncu. Psikolojisine dikkat etmek gerekir, oynatmak gerekir. Bunlar kolay işler değil. Aykut Hoca bunları yapabilir”

“5’E ÇIKMAK LAZIM”

“3,5 milyona falan olmaz o iş. 5’in üzerine çıkmak gerekir. Başka türlü zor. Ben Arfa yıllık 5 milyon euro istiyor. PSG’den de alacağı var. Muhasebeciliği bir kenara bırakırsak Aykut Hoca’nın idare edeceğine inanarak girmesi gereken bir oyuncu.”

“NEGREDO’YU TERCİH EDERİM”

“Ben Fikret Orman’ın Aboubakar’ı bir numaraya koyduğunu düşünüyorum. Negredo’nun oyuncu değeri çok önemli. Negredo Galatasaray’a gidiyor olsa bu para verilir mi diyebilirim. Bir sezonluk tercih etsem ben Beşiktaş için Negredo’yu tercih ederim.”

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER