SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol'dan Fenerbahçe'ye flaş çağrı

Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Zorya karşılaşmasını değerlendirdi.

Mehmet Demirkol'dan Fenerbahçe'ye flaş çağrı

Mehmet Demirkol UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin Zorya'yı 2-0 mağlup ettiği maçı değerlendirdi.

Demirkol sarı lacivertlilerin ikinci yarıda oyununu değiştirerek zafere gittiğini söyledi.

VAN PERSİE TAKIMIN HÜCUM AKLI

"Fenerbahçe açısından önemli bir galibiyet oldu. Lens ve Van Persie olmadan kazanmak önemli çünkü şuan Van Persie takımın hücum aklı durumunda. Zorya'nın hücum planı kaptığı toplarla ters kanada dönmek. Mehmet Topal bu konuda bugün yetersiz kaldı. Zorya bir anda hücumun kanadını değiştirerek Fenerbahçe'yi zorladı ve geriye koşturdu."

Fenerbahçe

"EMENİKE'NİN NE YAPACAĞI BELLİ DEĞİL"

Emenike'nin bire bir kaldığı pozisyonunda Van Persie veya Sow olsa kaleye girerdi. Emenike'nin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. İlk yarıda Zorya'nın yaptığını ikinci yarı Fenerbahçe yaptı. Fenerbahçe ikinci yarı akın sonlandırdı. İlk yarı ise top kaybetti.

ŞENER,VOLKAN VE ALPER

Maç ikinci yarıda sağ kanatta oluşan Şener - Alper - Volkan üçlüsünde çözüldü. Şener ikinci yarı bindirmeye başlayınca oyun çözüldü. Şener'in hücuma katılması Fenerbahçe'nin kazanmasını sağlayan etkenlerden oldu.

Fenerbahçe

F.BAHÇE'NİN ACİLEN ORTA SAHAYA İHTİYACI VAR

Fenerbahçe'nin acilen orta sahaya ihtiyacı var. Ya iki 8 numarayla oynayacak ya da 10 numara transfer edecek. Fenerbahçe çok ciddi bir krizden çıktı. Şimdi durum iyi ancak hala bu krizin etkileri sürüyor.

STOCH OYUNA GİRİYORSA

İkinci yarının başında yapılan Emenike - Stoch değişikliği çok doğru bir hamleydi. Stoch oyuna giriyorsa Fenerbahçe ön alanda oynayacak demektir. Bu oyun Fenerbahçe'ye maçı kazandırdı.

MANCHESTER MAÇINDAN BERİ...

Manchester United ile oynanan ilk maçtan sonra Fenerbahçe savunması oturdu. Kjaer geri döndü. Eski formunu yakaladı. Skrtel ile iyi bir uyum yakaladı. Fenerbahçe savunması gerçek bir savunma oldu.

Fenerbahçe

ALPER ORTA SAHADA

Alper orta sahada daha iyi. Eskişehir'deki oyununa dönmeye başladı. Eskiden bu oyunu oynayamıyordu. Alper eskiden körlemesine gidiyordu ancak artık bu durum değişti. Sezon başında Alper orta sahada oynayacak deseler oynayamaz derdim. Bu değişimde Advocaat'ın payı büyük.

ADVOCAAT BAZI ŞELYERİ DEĞİŞTİRDİ

Advocaat son anda geldi. Boğuluyoruz derken Advocaat geldi. Herşeyi düzeltti mi? Hayır. Ancak kritik noktalarda önemli bir değişiklik var. Bugün Fenerbahçe'de bir yorgunluk vardı ama Galatasaray derbisinden sonra mental açıdan yorgunluk olması normal.

MEHMET TOPAL BİRAZ DÜŞMÜŞ

Souza bugün iyiydi. Oyunu gelişiyor. Mehmet Topal bugün biraz düşmüş Galatasaray maçında oynamadığı için ama toparlar iyi bir profesyonel. Salih'i hasret bekliyorum. Aykut Kocaman'la iyi bir çıkış yakaladı ancak ondan sonra bir düşüş yaşadı. Tekniğini çok beğeniyorum Salih'in. Toparlanması gerektiğini düşünüyorum artık.

Yorumlar
TREND HABERLER